Σήμερα έγινε πραγματικότητα αυτό που κάποιοι φώναζαν εδώ και καιρό..
Το απόγευμα και ενώ τα κτίρια της ΑΣΣΟΕ ήταν κλειδωμένα, για να μην επαναληφθούν τα γεγονότα που συνέβησαν πριν απο 5 χρονια, μια ομάδα αναρχικών έσπασε τα λουκέτα και εισέβαλε στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου. Τότε με εντολή του "ΠΡΥΤΑΝΗ"¨Βενιέρη, μπήκαν και εκδίωξαν δια της βίας τους αναρχικούς 12 αστυνομικοί...
Το ερώτημά μου είναι...Έκαναν καλά που εισέβαλε μέσα στο Πανεπιστήμιο η Αστυνομία και έσπασε το ΑΣΥΛΟ; Μπορεί ο κάθε πρύτανης να δώσει τέτοια εντολή;
Απο την άλλη σκέφτομαι...μήπως η Αστυνομία έκανε καλά για να αποτραπούν κι άλλοι ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ...;; Απο την άλλη όμως, δεν θα μπορούσαν να φυλάγουν, απλά, το πανεπιστήμιο έτσι ώστε να αποτρέπουν τέτοια φαινόμενα..χωρίς να γίνεται η παραβίαση του ΑΣΥΛΟΥ;;!!! Μήπως όλα αυτά είναι τελικά στημένα έτσι ώστε να περνάνε "οι απο πάνω" τα "θέλω τους" με το έτσι θέλω...!!!!!!
Εύχομαι φέτος να μην σπιλωθεί η μνήμη των αγωνιστών του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ με βανδαλισμούς κάποιων ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ που το παίζουν δήθεν επαναστάτες...
Εύχομαι φέτος, να μην ξανά-καπιλευτεί κανείς τον Αγώνα των Φοιτητών του Πολυτεχνείου...