topografoi.com



Author Topic: Απεργιολόγιον 2006  (Read 4943 times)

Κωστής

  • Administrator
  • Posts: 577
  • Gender: Male
    • kp
Απεργιολόγιον 2006
« on: 10 Φεβ 2006, 08:24 »
Μιας και η εξεταστική για μένα μέχρι τούδε βαίνει καλώς και αυτό εύχομαι να συνεχιστεί, αποφάσισα να δημοσιεύσω την είδηση που θα κάνει απαντες ευδιάθετους.. Απεργίες κυρίες και κύριοι..
20-24 του Μάρτη 5ήμερη απεργία των Πανεπιστημιακών προκήρυξε η ΠΟΣΔΕΠ. Το καλύτερο δε, πως σε περίπτωση που δεν ιδρώσει το αυτί του ΥΠΕΠΘ από την 5ήμερη, προχωράμε σε επ' αόριστον απεργία το Μάη!!!
(Ας χαρούμε τώρα σαν κοντόφθαλμοι φοιτητές που ενδιαφερόμαστε μόνο για "λούφα- περισσότερη λούφα". Παρηγοριά στον εξεταζόμενο δηλαδής.. Ελπίζω όμως πως τελικά δεν θα χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο αν πέσει καμια απεργία την περίοδο της εξεταστικής, όταν θα θάλουμε να τελειώνουμε για να φύγουμε για τα νησιά[μαη δεν είναι η εξεταστική;], λέω γω τώρα...)
Πάντως, αν κάποιος ενδιαφέρεται για τους λόγους της απεργίας, είναι οι γνωστοί: μη κρατικά ΑΕΙ, χρηματοδότηση κ.ά. Βεβαίως επειδή πρέπει να είστε επιφυλακτικοί γιατί εγώ μέσα στην ευδιαθεσία μου από τα περασμένα μαθήματα (φτου μου μη με ματιάσω) μπορεί να έχω προβοκατόρικες διαθέσεις, προτείνω να ενημερωθείτε κατ' ευθείαν από την πηγή : http://www.ntua.gr/posdep/DELTIA/POSDEP_DT_040206.pdf

Καλή Φωτογραμμετρία  ;D
[A, τσεκάρετε τις ανακοινώσεις στο site της Φωτό, μπορεί να έχει κάτι που σας ενδιαφέρει..]

liberostelios

  • Administrator
  • Posts: 145
  • Gender: Male
Re: Απεργιολόγιον 2006
« Reply #1 on: 11 Φεβ 2006, 12:39 »
Βάλε και κανά link στο site της Φωτό για να μην τρέχουμε πάλι  ;) (Φωτογραμμετρία)

Πάντως τα νέα αυτά είναι μάλλον δυσάρεστα (τουλάχιστον αναφορικά με την επ αόριστον απεργία)! Και, βέβαια, δε γνωρίζουμε πως ακριβώς θα αντιδράσει η δική μας σχολή που δεν έχει το περιθώριο να μεταφέρει την εξεταστική μερικές εβδομάδες γιατί οι θερινές ασκήσεις θα πάνε... τον Αύγουστο (ελπίζω να μην το δούμε κι αυτό!)!

Θα πρέπει, βέβαια, να ρίξουμε και μια ματιά στα αιτήματα και να μην κοιτάζουμε μόνο το μέρος του "θα κάνουμε, δε θα κάνουμε μάθημα" ή "πότε θα γίνει η εξεταστική" γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, όσο κι αν είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο από τέτοιες αντιδράσεις, όλα αυτά μας αφορούν κι εμάς...  ;)

Υ.Γ.: Έχει πέσει πολύ νέκρα στο forum. Είναι η εξεταστική, λες; Τόσο πολύ διαβάζουμε; ¶ντε και καλή επιτυχία στη Φωτογραμμετρία...
« Last Edit: 11 Φεβ 2006, 12:44 by liberostelios »

 

Copyright © topografoi.com