topografoi.com



Author Topic: Αποτίμηση εξεταστικής  (Read 5626 times)

liberostelios

  • Administrator
  • Posts: 145
  • Gender: Male
Αποτίμηση εξεταστικής
« on: 22 Φεβ 2006, 02:49 »
Φίλες και φίλοι, σήμερα γράφθηκε το τέλος της χειμερινής εξεταστικής του 2006 και, με δάκρυα στα μάτια (μάλλον επειδή δεν τα πήγα και πολύ καλά), θα ήθελα να πω ένα αντίο στο εξάμηνο που πέρασε και να πω "Πάει το παλιό εξάμηνο, ήρθε το νέο με χαρά...".

Σχολιάζοντας, λοιπόν, το εξάμηνο αυτό έχω να πω ότι χαρακτηριστικό του ήταν η ύπαρξη των ακατάπαυστων εργασιών που έπρεπε να δίνουμε, το γεγονός της απουσίας κάποιας υπαίθριας άσκησης (που έχουν το γέλιο, όπως και να χει, εν σχέσει με το να λύνεις ασκήσεις σπίτι) και... τα ατελείωτα σουβλάκια που καταναλώσαμε όσοι είχαμε Τεχνικά Υλικά τη Δευτέρα... (ήδη έχω αρχίσει να κάνω κράτει γιατί το τελευταίο αυτό γεγονός είναι εμφανές στο δείκτη της ζυγαριάς μου).

Εν παση περιπτώσει, για την εξεταστική έχω να πω ότι είμαι ευτυχής που τελείωσε και, νομίζω ότι, ήταν μία αρκετά εύκολη εξεταστική, από πλευράς θεμάτων, αναλογικά τουλάχιστον με τη δυσκολία του αντικειμένου των μαθημάτων. Πιστεύω ότι όποιος διάβαζε με σοβαρότητα και με προσοχή (κάτι που δεν έκανα εγώ, ασφαλώς  :juggle: ) δε θα αντιμετώπισε ιδιαίτερη δυσκολία.

Εύχομαι να έχουμε ένα θερινό εξάμηνο με λιγότερες εργασίες και με περισσότερο κέφι (μιας και αρχίζει να καλοκαιριάζει). Και, μετά από αυτό το αισιόδοξο μήνυμα, σας αφήνω με ένα χαμόγελο...  ;D
« Last Edit: 22 Φεβ 2006, 02:53 by liberostelios »

Κωστής

  • Administrator
  • Posts: 577
  • Gender: Male
    • kp
Re: Αποτίμηση εξεταστικής
« Reply #1 on: 22 Φεβ 2006, 04:01 »
Ήρθε η ώρα συνάδελφοι, με το τέλος της εξεταστικής να αποχωριστούμε.. Θα τα ξαναπούμε το επόμενο εξάμηνο.. Ελπίζω όταν θα ιδωθούμε ξανά, αφού θα έχει περάσει τόσος καιρός (2 μέρες) να συνεχίσουμε να επισκεπτόμαστε τα σουβλατζίδικα με τους ίδιους ρυθμούς, αφού σε εμένα (το λέω και ζηλέψτε..) τα σουβλάκια δεν εχουν καμία απολύτως επίπτωση στη ζυγαριά μου... Ελπίζω να γράψατε καλά στην εξεταστική... σαν και μένα.. (εδώ ίσως να γίνομαι προκλητικός και να μην το γλιτώσω το ξύλο..)
Καλές ξάπλες..

 

Copyright © topografoi.com