topografoi.com



Author Topic: Ανακοίνωση Πρυτανείας του ΕΜΠ  (Read 4998 times)

liberostelios

  • Administrator
  • Posts: 145
  • Gender: Male
"Προς τα μέλη της Πολυτεχνειακής Κοινότητας

Η Πρυτανεία του ΕΜΠ, εν μέσω των κινητοποιήσεων φοιτητών και πανεπιστημιακών για τη συνταγματική αναθεώρηση του άρθρου 16, θεωρεί ότι η περιφρούρηση του πανεπιστημιακού ασύλου και των εγκαταστάσεων και χώρων του ΕΜΠ θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα προσοχή.
Για το λόγο αυτό, κάθε εκδήλωση που δεν οργανώνεται από φοιτητικούς συλλόγους και εργαζομένους του ΕΜΠ, ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα, δεν είναι επιτρεπτή και καλούνται όλα τα μέλη της Πολυτεχνειακής κοινότητας σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση εντάσεων που αμαυρώνουν και δυσφημούν στην κοινή γνώμη την εικόνα του δημόσιου πανεπιστημίου που υπερασπιζόμαστε.
Σας πληροφορούμε ότι για το πάρτυ που έχει εξαγγελθεί το Σάββατο 20/1/07 στο χώρο της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου, η Πρυτανεία του ΕΜΠ δεν έχει δώσει την έγκρισή της.

Γεράσιμος Δ. Σπάθης
ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ Ε.Μ.Π."


Προβλέπω μεγάλα γλέντια αν δωθεί στην ανακοίνωση η... δέουσα προσοχή από τους φοιτητικούς συλλόγους (ισίως του αριστερού χώρου). Εκεί να δεις πάρτυ που έχει να γίνει στο Πολυτεχνείο!!!! ;D

Λέτε να μη μας αφήσουν να ψήσουμε; ;D
« Last Edit: 19 Ιαν 2007, 00:53 by liberostelios »

dionysos

  • Administrator
  • Posts: 81
  • Gender: Male
  • Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
  Η πρυτάνεις των ΕΜΠ,ΕΚΠΑ,ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΘ παραχώρησαν χτες συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ σχετικά με τις προτάσεις τους για την επικείμενη αναθεώρηση του Άρθρου 16 και για το Άσυλο.

 Το δελτίο τύπου μπορείται να το διαβάσετε εδώ:
 
  http://www.ntua.gr/gr_announce/pdf/20070123_Deltio_Typou.pdf
..Τοπογράφος που δεν πίνει, μην το εμπιστεύεσαι..

 

Copyright © topografoi.com