topografoi.com



Author Topic: Προδιαγραφές των τοπογραφικών διαγραμμάτων  (Read 5778 times)

Κωστής

  • Administrator
  • Posts: 577
  • Gender: Male
    • kp
Δημόσια διαβούλευση για τις προδιαγραφές των τοπογραφικών διαγραμμάτων έχει ξεκινήσει ο ΠΣΔΑΤΜ. Πιο συγκεκριμένα, ο Σύλλογος αναφέρει:

Quote
Ένα από τα θέματα που επί χρόνια απασχολεί τον κλάδο είναι η επικαιροποίηση – εκσυγχρονισμός των προδιαγραφών σύνταξης τοπογραφικών διαγραμμάτων.
Με τον τρόπο αυτό στοχεύουμε στην ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών, στην πρόβλεψη αμοιβών σε περιπτώσεις που δεν εμπεριέχονται στα όσα σήμερα εφαρμόζονται από την κείμενη νομοθεσία και στην ανάδειξη – ενδυνάμωση του ρόλου του Α.Τ.Μ. στον επαγγελματικό στίβο.   
Ήδη από διετίας έχει συσταθεί ομάδα εργασίας στο Τ.Ε.Ε. που ασχολείται με τον εν λόγω θέμα και κατέληξε στη σύνταξη του 5ου σχεδίου για τη σύνταξη προδιαγραφών τοπογραφικών διαγραμμάτων και την αναθεώρηση τιμολογίου.
Επειδή πρόκειται για ένα κομβικό θέμα που βρίσκεται στην αιχμή των στοχεύσεων της Διοίκησης του Συλλόγου για την τρέχουσα διετία, παρακαλείσθε όπως συμβάλετε κι εσείς, με την κατάθεση των απόψεών σας, στη διαμόρφωση της τελικής ολοκληρωμένης πρότασης του Συλλόγου επ’ αυτού.
Το επισυναπτόμενο 5ο σχέδιο αναρτήθηκε από τις 05/10/2009 στον ιστοτόπο του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. (www.psdatm.gr) και τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση, ούτως ώστε όλοι σας να διαμορφώσετε άποψη και να μας στείλετε τυχόν παρατηρήσεις, προσθήκες ή τροποποιήσεις επ’ αυτού.
Τις απόψεις σας μπορείτε να τις στείλετε είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση psdatm@tee.gr είτε μέσω φαξ στο 2103300972 με την υπόμνηση «για τη δημόσια διαβούλευση προδιαγραφών τοπογραφικών διαγραμμάτων»
Ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προτάσεων – απόψεων ορίζεται η 1η Δεκεμβρίου 2009.

Το σχέδιο προς συζήτηση μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.

 

Copyright © topografoi.com