topografoi.com



Author Topic: Θέλω.... και φτηνό και γρήγορο internet. Μπορώ;  (Read 30934 times)

Κωστής

  • Administrator
  • Posts: 577
  • Gender: Male
    • kp
Δωρεάν σύνδεση adsl για τους αριστούχους και σημαντικά μειωμένη τιμή για όλους τους φοιτητές σε ότι αφορά τις συνδέσεις adsl, προανείγγειλε ο πρωθυπουργός.
Πιο συγκεκριμένα οι χρεώσεις θα είναι 5Ευρώ/μηνα για σύνδεση ΟΤΕ και 15Ευρώ/μήνα για άλλο παροχέα, ενώ η τιμή του τέλους ενεργοποίησης θα είναι μισή της τωρινής.
Λεπτομέρειες από το http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=627370

Ευχάριστα τα νέα, βέβαια. Καλό είναι οι συνάδελφοι που είναι μάλλον "χαλαροί" χρήστες του internet, αν θα κάνουν χρήση της υπηρεσίας να εγκαταστήσουν κανα αξιόλογο Firewall στον υπολογιστή τους καθώς η απόκτηση static ip και η 24ωρη σύνδεση στο internet σε συνδυασμό με "επιπόλαια" χρήση του adsl μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις.
Πάντως είναι μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη, γιατί με τη σύνδεση του Πολυτεχνείου πρέπει να πάρεις αριθμό προτεραιότητας για να σερφάρεις...

rc

  • Posts: 19
  • Gender: Female
  • I Love TripodYaBB!
ap'oti fainetai mporeis!!!!!!

gpapak

  • Posts: 22
logia,logia,logia....an den to dw se diafimisi sthn tv den prokeitai na pistepsw kati apo auta pou lene!!amin kai pote pantos!!ante,na katevasoume kai emeis oi kaimenoi kamia tainioula apo to spiti... :P :P

liberostelios

  • Administrator
  • Posts: 145
  • Gender: Male
Επιτρέψτε μου να εκφράσω τη γνώμη μου αλλά και τις απορίες μου:

Θετικότατη κίνηση, δε λέω. Βεβαίως, δεν είναι καθόλου θετικό ότι σε μια εποχή που σε όλες σχεδόν τις Ευρωπαϊκές χώρες το adsl είναι πάνφθηνο (αν δεν κάνω λάθος, μάλιστα, στην Αγγλία είναι και δωρεάν), εμείς παρακαλούμε να πέσουν οι τιμές και βλέπουμε αυτές τις ειδικές ρυθμίσεις μόνο για μερίδα του κόσμου. Εν πάση περιπτώσει, τουλάχιστον εμείς ως φοιτητές θα το χαρούμε (εφόσον εφαρμοστεί, που το ελπίζω).

Απο εκεί και πέρα, όμως, γεννόνται και κάποια ερωτήματα! Και, ως γνήσιος αμφισβητής των πάντων, θα τα θέσω αμέσως. Τί ακριβώς περιλαμβάνουν αυτά τα 5¤; Εννοώ από τις εξής απόψεις:

α) για τη ταχύτητα μιλάμε. Γιατί αν πρόκειται για 128kbps δεν είναι και τίποτα φοβερό (αν και ασφαλώς είναι ένα καλό βήμα)

β) για τη ποιότητα σύνδεσης μιλάμε. Διότι υπάρχουν πολλά παράπονα από ανθρώπους που έχουν βάλει adsl (συγκεκριμένα από μια άλλη εταιρία και όχι από τον ΟΤΕ) ότι τις περισσότερες φορές δεν έχουν internet, άλλοτε μπαίνουν με τη μισή ταχύτητα κλπ. Μην ξεχνάμε ότι το δίκτυο του ΟΤΕ είναι πολύ παλίο και κακής ποιότητας και επομένως είναι πολύ πιθανό, εφόσον μπουμε σε κάποιου είδους γραμμών β' προτεραιότητες, να έχουμε πολλά τέτοια προβλήματα...

γ) εφόσον υποθέσουμε ότι μάθαμε όλα τα παραπάνω, τί ακριβώς περιλαμβάνει αυτό το ποσό των 5¤. Διότι όταν βάζεις adsl, εκτός από τα έξοδα αγοράς εξοπλισμού που είπαν ότι θα είναι στο 50%, πληρώνεις κάθε μήνα ένα ποσό (της τάξεως των 25¤, 30¤ αν δεν κάνω λάθος) για την παροχή της γραμμής του adsl και άλλο τόσο για τον παροχέα του internet (αναλόγως και την ταχύτητα, ασφαλώς). Εμείς εδώ για τη μιλάμε; Τι περιλαμβάνει αυτό το 5¤ και τι αυτό το 15¤;

Τέλος, σχετικά με αυτά που ανέφερες για το static ip, φίλε kostakis, δε νομίζω να μας δώσουν αυτή την πολυτέλεια! Αν κοιτάξεις τις τιμές των παροχέων adsl το static ip είναι πολύ πιο ακριβό από το dynamic ip, επομένως δε νομίζω να μας κάνουν τη "χάρη" να μας δώσουν φθηνό adsl με τις μέγιστες δυνατότητες.

Αυτά προς το παρών, για ένα θέμα που είναι κάπως θολό. ¶λλωστε η δέσμευση "Από τη νέα ακαδημαϊκή χρονία" δε μου κάνει και πολύ... υποσχόμενη όσον αφορά τα χρονικά τις όρια. Όπως και να χει, αν τελικά αυτή η προσφορά είναι όντως συμφέρουσα, όσα και να προσφέρει, θα αποτελεί σίγουρα ένα θετικό βήμα...
« Last Edit: 13 Ιουν 2005, 01:43 by liberostelios »

liberostelios

  • Administrator
  • Posts: 145
  • Gender: Male
Πάνε και οι Πιθανότητες, μπήκαν στη λίστα των χρωστούμενων! (¶σχετο  ;D)

Αυτό που ήθελα να συμπληρώσω είναι το εξής... Στο ερώτημα που θέτει το θέμα αυτού του topic εγώ θα απαντούσα, εκτός της λύσης του adsl, και ότι "Μπορείς και χωρίς adsl". Και τούτο, διότι σε μία από τις επιλογές μου να δοκιμάσω νέα προγράμμα "για να δούμε τι είναι βρε αδερφέ..." ανακάλυψα το θυσαυρό που ακούει στο όνομα Firefox Mozilla! Και για μία ακόμη φορά, η Microsoft μου απέδειξε ότι είναι η χειρότερη εταιρία παροχής software που υπάρχει (μακάρι να ήταν τα περισσότερα προγράμματα συμβατά με Linux ή, έστω, Unix) καταφέρνοντας να διαχειρίζεται κάθε λογής πόρους του υπολογιστή με το πιο απαράδεκτο τρόπο!!!! :whip:

Και για να εξηγούμε, διότι έφυγα λίγο από το θέμα και όσοι δεν είναι και πολύ του αθλήματος δε θα πολυκατάλαβαν, αποφάσισα να δω πόσο μεγάλη διαφορά μπορεί να έχει η χρήση ενός άλλου browser για το internet, αντί του Internet Explorer. Και ενώ ήμουν από αυτούς που λέγαν "Σιγά μωρέ, πόση διαφορά να έχει ένας browser από έναν άλλο, αφού η σύνδεση είναι αργή" ανακάλυψα την τεράστια διαφορά του IE με τον Mozilla! Ειλικρινά η διαφορά είναι απίστευτη!!!!!! Όταν ο Explorer σέρνεται, στην κυριολεξία, για να ανοίξει μια σελίδα, o Mozilla με τον τρόπο διαχείρισης των πληροφοριών που παίρνει σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχεις γρήγορο internet (όχι βέβαια και adsl)! Και όλο αυτό γίνεται για τον πολύ απλό λόγο, ότι δεν περιμένει να διαβάσει όλη τη σελίδα για να σου την εμφανίσει, αλλά ότι έχει διαβάσει στο εμφανίζει ενώ διαβάζει και την υπόλοιπη σελίδα. Εκτός αυτού, δεν κάνει μια ώρα να μεταφράσει αυτά που "πήρε" από το internet. Και, θα το ξαναπώ, το αποτέλεσμα είναι θεαματικό για τα δεδομένα του pstn (56k δηλαδή).

Αν θέλετε δείτε το κι εσείς. Και πιστεύω ότι θα δείτε τη διαφορά. Εγώ, πια, δεν αισθάνομαι το internet τόσο αργό (όσον αφορά στο σερφάρισμα, γιατί το download παραμένει το ίδιο αργό και εκνευριστικό  :whip: ). Εν πάση περιπτώσει, αυτά είχα να πώ κι ελπίζω να μη σας κούρασα...
« Last Edit: 13 Ιουν 2005, 21:41 by liberostelios »

Κωστής

  • Administrator
  • Posts: 577
  • Gender: Male
    • kp
Στέλιο, προφανώς και μπορούμε χωρίς adsl. ¶λλωστέ, ο λόγος που κρατάω τη σύνδεση του ΕΜΠ, είναι ότι παρόλα τα στραβά της (αδυναμία εξυπηρέτησης σε ώρες αιχμής, χρονικά όρια στη χρήση κλπ.) αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο δουλειάς το οποίο αρκεί γι'αυτό το σκοπό.. Την προτροπή για προσοχή την έκανα γιατί όταν ενθουσιαζόμαστε με κάτι(adsl) σε συνδυασμό με κάποια άγνοια επί του θέματος μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητα αποτελέσματα.
O mozilla είναι άλλο ζήτημα. Τον έχω εγκαταστήσει εδώ και καιρό, και ίσως να θυμάσαι από συζήτηση σε άλλο topic έχω προσαρμόσει την αρχική σελίδα του site ώστε να διαβάζεται και από Mozilla. Να σου πω όμως, το ζήτημα της ανάγνωσης του κώδικα της σελίδας από τον browser είναι σε μεγάλο μέρος θέμα του προγραμματιστή της σελίδας. Υπάρχουν ένα σωρό site των οποίων ο κώδικας είναι "πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμένοι". Αυτά καταφέρνουν να κομπλάρουν ακόμα και γρ'ηγορες συνδέσεις. Κατά την συγγραφή του κώδικα λίγοι κοιτάνε π.χ. να φτιάξουν τον κώδικα ετσι ώστε να διαβάζεται πρώτα το κείμενο, να το εμφανίζει και μετά να διαβάζονται οι εικόνες και ύστερα να τις εμφανίζει, ώστε να επιταχύνεται η προσπέλαση και να καθίσταται η σελίδα πιο λειτουργική για τον επισκέπτη. Παρά φορτώνουν τις σελίδες με δεκάδες εικόνες, με java applets αμφίβολης χρησιμότητας και με παραπάνω από δυο javasript στη  ίδια σελίδα και με τά το site τους δεν ανοίγει ούτε από το pclab.
Ο explorer σίγουρα είναι πολύ αργός και στάσιμος, κι ο Mozilla όμως δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο(π.χ. εμένα μου φαίνεται πως οι εικόνες φορτώνουν πολύ πιο αργά) ώστε να γίνει ο main browser του pc μου, αλλά τον χρησιμοποιώ μόνο για να τεστάρω ιστοσελίδες.
Αυτά τα είπα για να καταλήξω πως το γρήγορο σερφάρισμα στο internet αποτελεί συνάρτηση δύο παραγόντων: Αφ'ενός του browser που χρησιμοποιείς και αφ'ετέρου της σελίδας που επισκέπτεσαι.

Υ.Γ. βέβαια, με το adsl αυτά τα προβληματάκια περιορίζονται σημαντικά, γι'αυτό και η συζήτηση. :)
« Last Edit: 14 Ιουν 2005, 20:36 by admin »

liberostelios

  • Administrator
  • Posts: 145
  • Gender: Male
Η προτροπή σου ήταν πολύ σωστή, απλά εγώ δεν πιστεύω ότι θα μας παρέχουν τη δυνατότητα του static ip (με τα θετικά του και τα αρνητικά του), αλλά του dynamic ip, που δεν κάνει τόσο επικίνδυνη ως προς τους hackers. Πάντως, αν τελικά μας δώσουν static ip, θα είναι πολύ καλύτερη και η ποιότητα της σύνδεσης. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, νομίζω ότι ανεξαρτήτως του τι σύνδεση έχει κανείς στο internet το να έχει ένα firewall είναι πολύ χρήσιμο (αν όχι απαραίτητο) καθώς πολλοί επίδοξοι hackers χρησιμοποιούν κάθε λογής μέσο για να μετατρέψουν τον υπολογιστή μας σε χώρο προς διασκέδαση τους!

Όσον αφορά στο ζήτημα του browser, εγώ που χρησιμοποιώ το Mozilla εδώ και 1,5 μήνα περίπου είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και μόλις μια φορά έτυχε να υπάρξει ένα μπέρδεμα με ένα site και δεν άνοιγε (για την ακρίβεια άνοιξε αλλά μου έκανε κάτι περίεργα, κάτι που συνέβη και στο Internet Explorer αλλά σε μικρότερο βαθμό). Και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο που λες με τις εικόνες. Ίσα ίσα. Εγώ πραγματικά αισθάνομαι ότι η μετακίνηση μου στο internet είναι πολύ γρήγορη και δε διστάζω καθόλου να αλλάζω σελίδα για να δω μια άλλη (ενώ πριν δίσταζα, σκεπτόμενος "Που να περιμένεις να κατέβει!"). Ασφαλώς και οι δημιουργοί των sites δεν δίνουν σημασία στο πόσο γρήγορες γίνονται οι σελίδες τους, αλλά μην ξεχνάς ότι στο εξωτερικό σχεδόν όλοι έχουν adsl και επομένως δεν τους πολυνοιάζει (τουλάχιστον όχι όσο εδώ).

Apollondaman

  • Posts: 38
  • Gender: Male
Ligo arga irtha alla ok.

Sxetika me to thema, wraia kinisi tha itan alla an to skeftei kaneis den einai tpt to toso spoudaio. Giati? Giati den einai toso money saving oso nomizete. To politexneio tha sou parexei enan ISP aploustata. To pagio ston ote tha to plirwseis thes den thes. Kai etsi opos exei ginei i epoxi poia, to na plirwseis enan isp gia dsl den einai to tipota akribo. Oloi fobountai na kanoun to prwto bima apla. Ama apofasiseis na baleis dsl den ta koitas auta. Kai gia foitites den ksereis poso oikonomiko einai auto. Eksartate panta apo ton kathena.

Giati einai xrisimo to dsl? Gia to download kai sinexi sindesi sto internet. Borei esi me tin pst (56k) i tin isdn na thewreis grigori tin sindesi, alla ti ginete otan kaneis tautoxrwna ena download? Sernete? Genika to dsl exei mono proterimata (ektos tis timis tou). An apofasiseis oti to xreiazese bale ena. An eisai tipos bainw 1wra to poli tote den sou xreiazete. Fisika xaneis polla pramata me to na min sindeese sto internet. Enimerosi psixagogia kai alla polla boreis na ta vreis kai edw. Kai an se lene oi alloi "xazo oli mera ipologisti" well, apla den kseroun ;).
/Diafimisi end

Allo thema : siga min sou dwsei kai static ip ;o. Firewall apo tin stigmi pou sindeese sto internet einai aparaitito. Den xreiazete na eisai oli mera gia na sou "epitethoun". Stin teliki einai oi selides pou episkeptese esi. Siga min sou epitethei esena ton topografo ;p. Auta itan palia. Twra kanena dailer na min sou bazei >_<.


Gia browser, to thema einai aploustato. Oti se boleuei. Den exoun megali diafores se taxitites. Egw prosopika xrisimopoio 1+year to mozila gia ta tabs,download manager kai genika mou aresei san browser. Fisika i moni "vlakeia" einai oti borei na iparxoun diafora site pou den ton ipostirizoun (crapy sites ;)). Kai genika isos xreiastei na katevaseis diafora extras (plugins) pou me ton IE den tha xriazotan. O IE einai i lisi sto problima ;).


Genika to dsl einai sto na katevazeis arxeia. Ekei pou les "3mb Po ti einai auto prama" egw to lew otan exw na katevasw 100+mb. Edw esi ixes provlima na anoikseis 2selides tautoxrona. Plirwneis ligo parapanw kai ena vlepeis 2selides tautoxrona katevazeis kai 2arxeia ;). Einai an theleis kai ksereis na to xrisimopoiieis :D.


Telos, sto eksoteriko exoun sindeseis 2mbit+ gia tin plaka tous. Opote kalitera min sigrineis ;).


Ps: Den exei "preview post" to forum? TT = /cry. Balto kai oti bgei!
Dont mess with the man

liberostelios

  • Administrator
  • Posts: 145
  • Gender: Male
Καταρχήν, από ότι φαίνεται το θέμα έχει μείνει... στο συρτάρι, επομένως δεν υπάρχουν και πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί, τουλάχιστον προς το παρόν. Το θετικό, βέβαια, είναι ότι ο ΟΤΕ αποφάσισε να μειώσει γενικά τις τιμές του DSL στο 50% κι ας μην κατάφερε να κάνει (μιλώ πάντα σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε ως τώρα) αυτό που είχε εξαγγείλει.

Αναφορικά με το σχόλιο σου, φίλε Απόλλωνα, η άποψή σου για το ότι δεν είναι money saving, όπως λες, είναι μάλλον λανθασμένη. Και εξηγούμαι: Καταρχήν πρέπει να τομίσουμε ότι η ανακοίνωση δε μιλούσε για την ταχύτητα 384k αλλά για την 512k. Επομένως, δεν πρέπει να κάνουμε σύγκριση με λάθος τιμές, δηλαδή με της τιμές της φθηνότερης σύνδεσης, αλλά με αυτές της 512. Επίσης, αυτό που λες δεν είναι αυτό που ανακοίνωσε ο ΟΤΕ. Δε μιλάμε για μία κίνηση του Πολυτεχνείου από μόνου του αλλά για κίνηση του ΟΤΕ προς όλους τους φοιτητές σε όλη την Ελλάδα. Δε θα λειτουργεί όπως γίνεται τώρα με τη σύνδεση PSTN ή ISDN που σου παρέχει το Πολυτεχνείο αυτοβούλως. Αλλά, κι έτσι όπως τα λες να ήταν, θα γλιτώναμε το 50% της χρέωσης καθώς σήμερα για τα 512 πληρώνει γύρω στα 30¤ στον ΟΤΕ κι άλλα τόσα, περίπου, στο ISP. Όπως και να έχει, η εξαγγελία δε μιλούσε για κάτι τέτοιο. Ο ΟΤΕ είπε ότι θα μειώσει το κόστος της γραμμής στα 5¤ και ότι θα γίνει συμφωνία με τους ISPs ώστε το συνολικό κόστος να μην ξεπερνάει τα 15¤. Δηλαδή από τα 60-70¤ που θα πλήρωνες πριν (ίσως και παραπάνω) θα πληρώνεις 15¤ (20¤ με το ΦΠΑ, για να είμαστε ακριβείς). Δεν είναι αυτό money saving!!!!!

Όπως και να έχει, όμως, το πράγμα φαίνεται ότι κόλησε, οπότε αδίκως γίνεται η όλη συζήτηση. Το θετικό είναι ότι με την κίνησή του να μειώσει γενικά τις τιμές του DSL στο 50%, σχεδόν, ο ΟΤΕ αρχίζει να "λογικεύει" κάπως τα παράλογα πράγματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα με το κόστος του DSL. Ας μην ξεχνάμε, όμως, και ότι ακόμα κι αν πάρει κάποιος DSL, δεν είναι σίγουρο αν τα πολλά λεφτά που δίνει για τη σύνδεσή του θα πιάσουν τόπο, καθώς είναι πολλά τα φαινόμενα του τύπου "δεν μπορώ να μπω στο internet" ή "η σύνδεση είναι 384 κι εγώ μπαίνω με 128" και τέτοια... Θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά ακόμα για να μπορέσει το DSL να είναι και ποιοτικό και φθηνό.

Όσο για αυτό που είπα σχετικά με το browser, δεν εννοούσα ότι είναι καλύτερο να μη βάλεις DSL, για να μη γίνονται παρανοήσεις. Αλλωστέ, εγώ όσο μπορώ το ψάχνω να βάλω κάποια στιγμή για να έχω την ελευθερία μου στο internet. Απλά, είπα ότι κι αν μείνουμε με το PSTN, υπάρχουν τρόποι να αυξήσουμε κατά πολύ την ταχύτητα του σερφαρίσματός μας με άλλους τρόπους. Σε καμία περίπτωσει δεν μπορείς να πετύχεις αυτά που σου προσφέρει το DSL απλά βάζοντας έναν άλλο browser. Απλά είναι μια λύση για να βελτιώσουμε κάπως τις συνθήκες μας στο internet και, μάλιστα, είναι δωρεάν...

Apollondaman

  • Posts: 38
  • Gender: Male
Hm... den iksera oti itan tetoia kinisi. So mallon exeis dikio. Apla to good to be true ? isos.
To thema einai oti an exeis skopo na baleis dsl min distaseis. Exoun pesei arketa oi times kai einai arketa dimofiles. Pane oi palies epoxes pou plirwnes polla kai perimenes kairo. Einai ti thes.


Kai gia to browser thema, nai odos etsi einai, alla prwta koitas an boreis na to doulepseis. Diafora browsers opos netscape etc borei na einai kalitera(den kserw) alla den boleuoun re gmt >_<.

To kalitero boreis na kaneis an thes aplo surfing, einai na xrisimopoiiseis ena Linux kai na beis apo ekei. Poio grigora kai fisika poio asfales. Alla twra poios bazei linux gia enan browser? >_<. Apla an exeis simferei. Trust me.


« Last Edit: 12 Σεπ 2005, 22:36 by Apollondaman »
Dont mess with the man

liberostelios

  • Administrator
  • Posts: 145
  • Gender: Male
Όπως λες, too good to be true, όπως φαίνεται. Τέλος πάντων...

Αναφορικά με το θέμα των browsers, ελάχιστα site δεν υποστηρίζουν άλλους browsers, κυρίως αν μιλάμε για Forefox και Mozilla.

Όσο για το Linux, συμφέρει και παρα συμφέρει. Και, φυσικά, όχι μόνο για το internet. Ίσως αυτό να είναι και το λιγότερο. Μιας και με έβαλες στο τριπάκι, θα κάνω πάλι προπαγάνδα υπέρ του Linux: Αυτό που συμφέρει είναι ότι είναι δωρεάν, 100 φορές πιο γρήγορα, 1000 φορές πιο ασφαλή από τα Windows, δεν κολάνε ή "γονατίζουν" αν ανοίγεις πολλές εφαμογές και δε θέλουν format όπως τα Windows (άκου απαίτηση λογισμικού, να θέλει format κάθε χρόνο!!!!)... ¶σε που, πλέον, έχουν γίνει και πολύ ευχρηστά ώστε να μπορεί να τα χρησιμοποιεί και κάποιος που δεν έχει και πολλές γνώσεις από υπολογιστές. Τέλος πάντων. Προπαγάνδα, τέλος. Απλά σας συνιστώ να το δοκιμάσετε...

Apollondaman

  • Posts: 38
  • Gender: Male
to mono problima ton linux einai "den einai amesa simbata me alla programata"

Kai i rithmisi tou einai arketa poio diskoli apo autin ton windows.
Opote kalo tha itan, na parete kapoion, na sas to egkatastiseis, rithmisei , eksigisei 2-3basika pramata kai meta eiste ok. An pate monoi sas sta tifla isos den dite fws pouthena =\.
Dont mess with the man

Κωστής

  • Administrator
  • Posts: 577
  • Gender: Male
    • kp
Σε συνέχεια του ζητήματος των Browsers: Πριν λίγο καιρό η Opera -δημιουργός εταιρεία του ομώνυμου browser- έδωσε δωρεάν κωδικούς για το προϊόν της, που διατίθεται με πληρωμή για να γιορτάσει τα δέκα χρόνια της. Τώρα η νέα έκδοση του Opera διατίθεται δωρεάν. www.opera.com

sorcerer

  • Posts: 52
  • Gender: Female
  • don't waste your time or time will waste u*
Χαίρεται...Σχετικά με τα οσα έχουν συζυτηθεί για το θέμα dsl έχω τις εξής διαφωνίες:
1.Ο ΟΤΕ δεν μειώνει τις τιμές διότι προανήγγειλε νέες αυξήσεις στις υπηρεσίες του
2.Προσφάτως έβαλα dsl από την ΟΤΕnet και οι τιμές παραμένουν σταθερές,ενώ σε καμμία περίπτωση δεν τις θεωρώ χαμηλές,εφόσον για την γραμμή dsl πληρώνω παγιο 20 euro το μήνα ενώ για ταχύτητα 384 πληρώνω (περίπου) 35 euro!(χωρίς ογκοχρέωση+χωρίς χρονοχρέωση)
3.Όσο για την προσφορά που θα γίνονταν για τους φοιτητές ,εκτός του ότι δεν έχει γινει (αφού είχαν πει για τον Σεπτέμβρη),η σύνδεση που θα μας προσέφεραν θα ήταν μεν 512 αλλά με ογκοχρέωση (+πώς θα παίζαμε online games βλ.wow  :furious3:)+χωρίς να υπολογίζουν άλλα έξοδα,όπως modem dsl,splitter,firewall+πολλά ακόμα...
Πέραν από τις παραπάνω διαφωνίες μου θα ήθελα να τονίσω ότι πλέον δεν αντέχω χωρίς την ταχύτητα που μου προσφέρει η dsl +συνιστώ να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι dsl γιατί μόνο με αυτό το τρόπο θα μειωθούν αυτές οι τιμές...+επειδή φοιτητές είμαστε+λεφτά δεν έχουμε θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα πακέτα dsl που προσφέρονται στην αγορά είναι αρκετά καλά+μετά τη λήξη τους υπάρχουν πακέτα ανανέωσης (3μηνα,6μηνα,9μηνα+12μηνα) όπου τα προεξοφλούμε όλα (ευτυχώς γιατί μπορεί να μoυ ''γυαλίσει" κανένα φορεματάκι ;) )+πληρώνουμε μόνο 20 euro το μήνα στον παροχέα (σ.σ. OTEnet).

Apollondaman

  • Posts: 38
  • Gender: Male
sorcerer paizeis wow? Server? character?  lvl?  ;)
Dont mess with the man

 

Copyright © topografoi.com