Συζητήσεις > αγρο-Πληροφορική και Τεχνολογία

Πρόγραμμα Επίλυσης Τοπογραφικών Προβλημάτων

<< < (3/3)

kman11:
Παρακαλώ θα ήθελα να μου στείλετε το τοπογραφικό πρόγραμμα

Κωστής:
Η ιστοσελίδα και ο τρόπος διάθεσης του προγράμματος έχουν αλλάξει. Για περισσότερες πληροφορίες: http://delsurvey.freeprohost.com/products/products_delcad.htm

tsompanidis:

--- Quote from: Κωστής on 30 Μάρ 2007, 11:11 ---Μεταπτυχιακός φοιτητής της σχολής [Παν. Δελτσίδης] εφτιαξε προγραμμα με το παραπανω αντικειμενο. Το διαθετει δωρεάν. Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα: http://users.ntua.gr/deltsidi

Αντιγράφω:

--- Quote ---Το πρόγραμμα DelSurvey Professional είναι ένα τοπογραφικό πρόγραμμα που δίνεται ΔΩΡΕΑΝ. Αποτελείται από δύο υποπρογράμματα το DelSurveyCalc (για τους υπολογισμούς) και το DelSurveyCad (για τις σχεδιάσεις) το οποίο λειτουργεί σε Autocad 2000 και μεγαλύτερη έκδοση -2006- (μόνο το DelSurveyCad).

    Δίνει λύσεις για τα συνηθισμένα προβλήματα της ταχυμετρίας και της τοπογραφίας γενικότερα. Το πρόγραμμα DelSurvey είναι ένα εργαλείο απαραίτητο, τόσο για τον επαγγελματία όσο και για φοιτητές, για ταχύτερη και αξιόπιστη λύση των Γεωδαιτικών-Τοπογραφικών προβλημάτων. Απευθύνεται περισσότερο σε Τοπογράφους Μηχανικούς και γενικά σε αυτούς που έχουν να αντιμετωπίσουν τοπογραφικά προβλήματα  μικρής ή μεγάλης έκτασης.
--- End quote ---

Λύνει οδεύσεις, θεμελιώδη, προγραμματίζει πτήσεις, υπολογιζει ταχυμετρικά, κάνει μετασχηματισμούς  προβολών, σχεδιαζει ψηφιακο μοντελο εδαφους στο Autocad κ.ά.

[offtopic]ΥΓ:Με λίγα λόγια: Η χαρά του δευτεροετή   :P [/offtopic]

--- End quote ---

stardust:
Πλέον είναι εμπορικό το λογισμικό δυστυχώς... http://delsurvey.freeprohost.com/index.html

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Go to full version