Συζητήσεις > αγρο-Πληροφορική και Τεχνολογία

Πρόγραμμα Επίλυσης Τοπογραφικών Προβλημάτων

(1/3) > >>

Κωστής:
Μεταπτυχιακός φοιτητής της σχολής [Παν. Δελτσίδης] εφτιαξε προγραμμα με το παραπανω αντικειμενο. Το διαθετει δωρεάν. Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα: http://users.ntua.gr/deltsidi

Αντιγράφω:

--- Quote ---Το πρόγραμμα DelSurvey Professional είναι ένα τοπογραφικό πρόγραμμα που δίνεται ΔΩΡΕΑΝ. Αποτελείται από δύο υποπρογράμματα το DelSurveyCalc (για τους υπολογισμούς) και το DelSurveyCad (για τις σχεδιάσεις) το οποίο λειτουργεί σε Autocad 2000 και μεγαλύτερη έκδοση -2006- (μόνο το DelSurveyCad).

    Δίνει λύσεις για τα συνηθισμένα προβλήματα της ταχυμετρίας και της τοπογραφίας γενικότερα. Το πρόγραμμα DelSurvey είναι ένα εργαλείο απαραίτητο, τόσο για τον επαγγελματία όσο και για φοιτητές, για ταχύτερη και αξιόπιστη λύση των Γεωδαιτικών-Τοπογραφικών προβλημάτων. Απευθύνεται περισσότερο σε Τοπογράφους Μηχανικούς και γενικά σε αυτούς που έχουν να αντιμετωπίσουν τοπογραφικά προβλήματα  μικρής ή μεγάλης έκτασης.
--- End quote ---

Λύνει οδεύσεις, θεμελιώδη, προγραμματίζει πτήσεις, υπολογιζει ταχυμετρικά, κάνει μετασχηματισμούς  προβολών, σχεδιαζει ψηφιακο μοντελο εδαφους στο Autocad κ.ά.

[offtopic]ΥΓ:Με λίγα λόγια: Η χαρά του δευτεροετή   :P [/offtopic]

metallicanik:
Toxei egkatastisei kaneis?Ti paizei me tous kodikous?den katalava kai poli kala.

Κωστής:
Εγώ το εγκατέστησα ήδη  ;D. Μπορείς δίχως κωδικούς, να το χρησιμοποιήσεις πλήρως για 30 εκκινήσεις.
Αν θέλεις να το ενεργοποιήσεις πλήρως, τώρα:
Με την εγκατάσταση, σου δίνει δύο μοναδικούς κωδικούς για το Pc σου. Στέλνεις ένα Mail με αυτούς τους κωδικούς, στο παλικάρι που εφτιαξε το πρόγραμμα και εκεινος σου στέλνει πίσω τους κωδικούς που πρέπει να βαλεις για να ενεργοποιήσεις το πρόγραμμα. Εμένα μου απάντησε, π.χ. μέσα σε μια μέρα..

sorcerer:
Πολύ καλό θα έλεγα...αλλά χάθηκε ο κόσμος να το έβγαζε νωρίτερα? :P

Κωστής:

--- Quote from: sorcerer on 31 Μαρ 2007, 14:08 ---Πολύ καλό θα έλεγα...αλλά χάθηκε ο κόσμος να το έβγαζε νωρίτερα? :P

--- End quote ---
Εγώ θα έλεγα πως δεν πρέπει να ενθαρρύνουμε την τεμπελιά (των άλλων). :P

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Go to full version