topografoi.com



Author Topic: [ερωτηματολόγιο] Το σύστημα των κοινόχρηστων ποδηλάτων  (Read 11667 times)

eng

  • Posts: 2
Έρευνα που διεξάγεται από προπτυχιακό φοιτητή του ΕΜΠ.

Το παρόν ερωτηματολόγιο αποτελεί μια προσπάθεια διερεύνησης των απόψεων των κατοίκων ή εργαζόμενων σε δήμους όπου εφαρμόζεται το μέτρο των ενοικιαζόμενων ποδηλάτων στην περιφέρεια Αττίκης.Το μέτρο αυτό εφαρμόζεται σε μεγάλο βαθμό στο εξωτερικό και πλέον έφτασε και στη χώρα μας. Μέσω αυτού ο καθένας μπορεί να νοικιάσει ποδήλατο φθηνά από σταθμούς που βρίσκονται επί κεντρικών σημείων των δήμων.
Η κατάθεση της γνώμης σας θα αποτελέσει ένα χρήσιμο πληροφοριακό υλικό.Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και έχει αυστηρά ερευνητικό χαρακτήρα.Δεν υπάρχουν σωστές ή λανθασμένες απαντήσεις συνεπώς καταθέστε τις απόψεις σας, με όσο το δυνατό μεγαλύτερη ακρίβεια. Παρακαλώ, διαβάστε το προσεκτικά και συμπληρώστε το με βάση τις οδηγίες.
Οι ερωτήσεις που συνοδεύονται από αστερίσκο πρέπει να απαντηθούν υποχρεωτικά.
Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία.
(Κατά την επεξεργασία των δεδομένων, θα είναι σεβαστό το απόρρητο των απόψεων σας)

Θα ήθελα να προσθέσω, ότι σκοπός  είναι η επεξεργασία των αποτελεσμάτων αυτού του ερωτηματολογίου όχι μόνο να βοηθήσει στην ολοκλήρωση της διπλωματικής μου εργασίας αλλά και στη βελτίωση της εφαρμογής του συστήματος αυτού.

Το ερωτηματολόγιο βρίσκεται στο παρακάτω λινκ. Απλά πατήστε στο τέλος του ερωτηματολογίου '' Υποβολή'' και οι απαντήσεις θα σταλούν αυτόματα.

http://goo.gl/forms/OCxYCPoHZB
« Last Edit: 26 Νοε 2014, 20:22 by eng »

 

Copyright © topografoi.com