Πολύ θα ήθελα να κάνω ποδαρικό στη νέα χρονιά με μια αποφασιστική καταγγελία όπου θα κατακεραύνωνα τους ανάλγητους καθηγητές που επιμένουν να μας κόβουν στα μαθήματα, ενώ εμείς διαβάζουμε όλο και λιγότερο(!!) Δυστυχώς όμως για κάποιον περίεργο λόγο μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς (φτου μου) και δεν μπορώ να προβώ στην παραπάνω ενέργεια.
Έτσι θα προτιμήσω να γκρινιάξω (το σοβαρόν της γκρίνιας μου θα το κρίνει ο -όποιος- αναγνώστης) για το συνδυασμό δυο γεγονότων. Το ένα είναι ότι σημερα μαζεύονταν υπογραφές για τη διενέργεια Γενικής Συνέλευσης(με διαφωνίες ως προς την ημέρα τέλεσής της, αλλά ας το προσπεράσουμε χαρακτηρίζοντάς το επουσιώδες μπροστά στα επόμενα) με θέμα την ανωτατοποίηση των εκκλ. σχολών και την αξιολόγηση(πάλι..) Για καποιον περίεργο λόγο που μπορεί να οφείλεται και στην κακή μου κρίση θεωρώ πως σημαντικότερα θέματα είναι αυτά που αναφέρουν ΤΑ ΝΕΑ το Σάββατο (
κλικ εδώ) και τα οποία αναφέρουν ότι οι φοιτητές πλέον θα έχουν σημαντικά μειωμένο ρόλο στην εκλογή πρύτανη, ξεκινάει το κόψιμο αιώνιων φοιτητών, και κυρίως
αλλαγές στο ζήτημα του δωρεάν συγγράμματος. Κάνω λάθος ή μήπως είναι καλύτερα να αφήσουμε τις εκκλ. σχολές στην ησυχία τους και να ασχολήθούμε με τπτ άλλο;
just to mention..(ΥΓ:ελπίζω να μην θεωρήσετε προβοκατόρικο τον τιτλο μου
)