1ον: Καλύτερα Μαλεζάνι παρά Μπάγεβιτς! Προσωπικά δεν το γουστάρω καθόλου, όχι τόσο σαν προσωπικότητα όσο σαν προπονητή. Φέρτε το Παράσχο ρεεεεεε! Η το Ματζουράκη! Να κάνει λίγη δουλίτσα! Η το Δώνη που είναι και δικό μας παιδί...
Εν πάση περιπτώσει, πιστεύω (αλλά και ελπίζω) ότι δεν πρόκειται να έρθει ο Μπάγεβιτς στον Παναθηναϊκό, όπως και να χει.
2ον: Δύσκολα φεύγει ο Μαλεζάνι, ακόμα και τώρα! Τουλάχιστον τα πηγαδάκια (και δε μιλώ, τώρα, για τον κάθε ένα που του 'ρχεται και βγάζει ένα σενάριο απ' το μυαλό του) μιλούν ακόμα για πλήρη στήριξη του Τζίγκερ στο Μαλεζάνι. ¶ντε να δούμε που θα το πάει! Που ξέρεις! Ίσως όντως φταίει το ότι ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες!!!!! Μπορεί να μην έχει καταφέρει να φτιάξει ούτε ένα στοιχειώδες σύνολο, αλλά εμένα μ' αρέσει ένα πράγμα που και καλός προπονητής να έρθει δύσκολα θα το έχει: Ρίχνει τους πιτσιρικάδες στα βαθιά. Δε λέω ότι είναι λόγος για να μείνει. Απλά, αν φύγει είναι κάτι που θα μου... "λείψει"!
3ον: Ευθύνες υπάρχουν και στη διοίκηση που, ναι μεν έκανε πολύ καλές κινήσεις αυτό το καλοκαίρι (ασχέτως αν δεν της "βγήκαν"), αλλά έδιωξε με πολύ άσχημο τρόπο την προηγούμενη γενιά ποδοσφαιριστών "ξενερώνοντας", κατά κάποιο τρόπο, και αυτή τη γενιά, που σου λέει ότι "Αύριο-μεθαύριο μπορεί να μου φερθούν κι εμένα έτσι".
Πάντως, η στήριξη του Βαρδυνογιάννη καλά κρατεί, προς το παρόν. Και αυτό έχει ένα θετικό: ότι η νοοτροπία του "¶ντρα θέλω, τώρα τον εθέλω" δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό του Τζίγκερ! Βέβαια, το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν και τα θετικά σημάδια που να μου λένε ότι η ομάδα σε 1,2 άντε 3 μήνες θα ρολάρει! Το να μην έχει δέσει την ομάδα ο Μαλεζάνι θα μπορούσα να το δεχθώ αν ήταν μόνο αυτό. Αλλά αυτό δε δικαιολογεί το ότι οι παίκτες περπατάνε στο γήπεδο, ότι δεν μπορούν να αλλάξουν μια πάσα και γενικότερα το τρομερό χάλι! Εντάξει, δε ζήτησα και τη Ρεάλ, αλλά έστω τον Ατρόμητο, ως ομάδα, μπορούμε να τον φτάσουμε εν τω μεταξύ! Δηλαδή η ομάδα θα σέρνεται και ξαφνικά... ΤΣΟΥΠ!... θα δούμε μια ομαδάρα; Δε γίνεται. 4 μήνες τώρα, ένα σημάδι θα έπρεπε να είχαμε δει.
ΥΓ.: 1) Παρηγοριά στον... άρρωστο Παναθηναϊκό είναι οι δηλώσεις του Νταμπίζα ότι "είναι θετικό που υπάρχει τέτοια στήριξη σε ένα προπονητή που δεν έχει επιτυχίες και μου δείχνει σωστή νοοτροπία!", μιλώντας για την περίπτωση του ΠΑΟ. Βέβαια, αν έχανε η ομάδα του δεν ξέρω τι θα έλεγε...
2) Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσουμε; Καλά να φάμε 3 από την Ουντινέζε, 5 από τη Μπάρτσα, 5 από τη Βέρντερ, να χάσουμε από τον Ατρόμητο, να αποκλειστούμε από τον Εργοτέλη... αλλά να κάνει και "ρεπορτάζ-αποκάλυψη" για τις ευθύνες στο θέμα του Παναθηναϊκού ο Στέφανος Χίος... Ε, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!! Που πάμε επιτέλους!!!!!!!!!!!! ¶κου να μας πιάσει ο Χίος στο στόμα του... Ε, ρε κατακαημένη τριφυλλάρα....