topografoi.com



Author Topic: ESA Διεθνές Θερινό Σχολείο για τα παγκόσμια δορυφορικά συστήματα πλοήγησης  (Read 4252 times)

chiossif

  • Posts: 334
Το Διεθνές Θερινό Σχολείο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) για τα παγκόσμια δορυφορικά συστήματα πλοήγησης (GNSS) θα διεξαχθεί στο Slettestran Δανίας μεταξύ 01 - 11 Σεπτεμβρίου 2010.
Το Διεθνές Θερινό Σχολείο είναι ανοιχτό σε πτυχιούχους (με σπουδές διάρκειας άνω των 3 ετών), υποψηφίους διδάκτορες και μεταδιδακτορικούς ερευνητές, νέους ερευνητές και νέους επαγγελματίες (ηλικίας κάτω των 33 ετών) που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους. Σκοπός του Θερινού Σχολείου είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες μια συνολική εικόνα σχετικά με τη σχεδίαση και ανάπτυξη δορυφορικών συστημάτων πλοήγησης καθώς και με τις εφαρμογές τους.
Οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν από διεθνούς φήμης επιστήμονες τις βασικές αρχές των δορυφορικών συστημάτων πλοήγησης και θα ασχοληθούν εκτός των άλλων, με αντίστοιχα παγκόσμια και περιφερειακά συστήματα πλοήγησης, όπως το Αμερικανικό Παγκόσμιο Σύστημα Εντοπισμού θέσης, το Ρωσικό GLONASS, το Ευρωπαϊκό Σύστημα Galileo, το Κινέζικο BEIDOU/COMPASS, το Ιαπωνικό Quasi-Zenith Δορυφορικό Σύστημα και το Ινδικό Περιφερειακό Δορυφορικό Σύστημα Πλοήγησης (IRNSS), καθώς και με συμπληρωματικά δορυφορικά συστήματα.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων στο Θερινό Σχολείο περιορίζεται στα 50 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

http://munich-satellite-navigation-summerschool.org/

[ http://is.gd/d0n10 ]

mitsaras88

  • Posts: 17
βάζω το φαί, αν βάζει κάποιος το πήγαινε-έλα και τη διαμονή προσφέρομαι.

 

Copyright © topografoi.com