Topografoi.com > Υποστήριξη

Προβληματα ιστοσελίδας

<< < (2/3) > >>

Κωστής:
Το πρόβλημα του συνδέσμου της αρχικής σελίδας που (δεν) οδηγούσε στο wiki, επιλύθηκε! Παρεμπιπτόντως δημιουργήθηκε ενα Link προς το blogging section της ιστοσελίδας. Αν δεν κάνω λάθος φιλοξενούνται ήδη του Blog του arctan, αλλα και του Project LinuxForSchools :)

vagvaf:

--- Quote from: Κωστής on 29 Μαΐ 2008, 16:55 ---Το πρόβλημα του συνδέσμου της αρχικής σελίδας που (δεν) οδηγούσε στο wiki, επιλύθηκε! Παρεμπιπτόντως δημιουργήθηκε ενα Link προς το blogging section της ιστοσελίδας. Αν δεν κάνω λάθος φιλοξενούνται ήδη του Blog του arctan, αλλα και του Project LinuxForSchools :)

--- End quote ---

λες και δεν εισαι admin και δεν μπορεις να δεις ποια blogs φιλοξενουνται  :P

Κωστής:
Ζητώ ταπεινά συγνώμη για το πρόβλημα στην αρχική σελίδα με την επικάλυψη του χαρτη των μεταλλίων με τα τελευταια forum-posts. Η αλήθεια είναι ότι το ποβλημα το είχα υπόψη μου εξαρχής και ο χρόνος που απαιτείτο για την διόρθωση (~4 seconds) υπήρχε, αλλα ελπίζοντας πως η τεμπελιά μου θα μείνει παροιμιώδης δεν το διόρθωνα. Έφτασε, όμως ο κόμπος στο χτένι και λογικα τωρα πρεπει να βλέπετε μια χαρούλα... :D

Κωστής:
Μια διόρθωση που δεν έκανα στις αρχές του έτους είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να γραφτούν νέα μέλη. Το ζήτημα διευθετήθηκε προσωρινά..

Κωστής:
Ένα πρόβλημα που υπήρξε με κάποιους από τους ελληνικούς χαρακτήρες της πρώτης σελίδας, επιλύθηκε χάρη στην καταλυτική επέμβαση του liberostelios. 

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Go to full version