Συζητήσεις > Καταγγελίες

eleos re thryle!!

(1/5) > >>

gpapak:
kataggelo tin omada tou olympiakou gia to panathlio kai mizero paixnidi pou ekane!!proth fora eftase toso konta sto na prokrithei stin epomeni fasi kai autoktonei!!! :furious3: :furious3: :furious3: an einai pote dynaton.mia omada pou thelei na legetai megali na min mporei na vgalei estw 1 swsti pasa se  ena olokliro imixrono!!epekse xeirotera kai apo emas!!auta eixa na pw...lew siga siga na arxisw na mazevw ta spasmena kommatia tis tv kai na ksekinisw tin ergasia stin fysiki...

ps. den nomizw na pistepsate auta pou egrapsa sto telos!! ;D ;D

Κωστής:
Θέλω με κάθε επισημότητα να εκφράσω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλληπητήρια για την ατελέσφορη προσπάθεια της ομάδας σας. Αν βεβαίως μπορεί να λέγεται ακόμα ομάδα μετά από μια τέτοια ποταπή εμφάνιση που το μόνο που κάνει είναι να δυσφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο :whip: Αντί όμως να καταγγέλετε, κύριε Πρόεδρε, θα μπορούσατε να κινήσετε τις διαδικασίες αγοράς του Ολυμπιακού και όχι να μένετε στους τίτλους και τα οφίτσια. Στη συνέχεια θα απολύσετε τον Μπάγεβιτς και θα προσλάβετε εμένα για προπονητη, μπας και ευχαριστηθεί ποδόσφαιρο ο κόσμος. Γιατί έτσι όπως είναι ο Ολυμπιακός τώρα, ο μόνος τρόπος να ευχαριστηθεί κάποιος βλέποντας αγώνα του είναι να του "κάνει παιχνίδια" η Ιωάννα Λίλη...

Apollondaman:
... i na trwei 5ares. Boleuome kai me auto ;D;D

trifyllos:
Καλά μα είστε σοβαροί??Υπήρχε έστω και 1 νοήμων άνθρωπος που να πίστευε στ αλήθεια ότι θα περνούσε ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση???Ε,ήμαρτον πια...αυτά τα θαύματα δε γίνονται ούτε τα Χριστούγεννα...Τα λέμε σύντομα και στις άλλες ενότητες σύντομα μάγκες!Πολύ καλό το site σας!! ;)

sofaki:
Δε ξέρω αν είμαι νοήμων ή παράφρων  :juggle: αλλά εγώ πίστευα οτι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να περάσει στην επόμενη φάση(η ψευδαίσθηση αύτη χάθηκε στο 3ο γκόλ ομολογώ!!)...Αλλά αυτό που θέλω να πώ είναι οτι ανεξάρτητως ομάδας που στηριζουμε(και πόρωσης που έχουμε)κάθε ελληνική ομάδα όταν παίζει με ξένες θα πρέπει να έχει τη στήριξη όλου του φίλαθλου ελληνικού κοινού και όχι μερίδας του.Ούτε να χαιρόμαστε με την ήττα της..Είναι τουλάχιστον εγωιστικό και μικρόψυχο!!Εξάλλου όταν κερδίζουν οι δικές μας ομάδες η Ελλάδα προβάλλεται!!
Υ.Γ.Σας αγαπώ κι ας είστε βάζελοι!!Εσένα gpapak σε αγαπώ ιδιαίτερα γιατι εκτός όλων των άλλων είσαι και Ολυμπιακός!! :juggle:
Υ.Γ.2 Αντικειμενικά η γυναικεία άποψη είναι πιο ρεαλιστική!! :juggle:
Υ.Γ.3 Το καλύτερο σύμβολο είναι αυτό  :whip: κι ας είναι μαστιγιάκι αυτο που χτυπάει!! :whip:  :whip:  :whip:

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Go to full version