Topografoi.com > Υποστήριξη

Site fixing

<< < (6/6)

dimefthimiou:
OK thanks
Θα το ψαξω...

Neo_Tsiv:
ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΑΣ.!  ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟ. ΜΠΡΑΒΟ. ΤΩΡΑ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ SITE ΚΑΙ ΤΩΝ FORUM ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΨΗ. ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ' ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.!

Κωστής:
welcome on board neo_tsiv. όποια παρατήρηση ευπρόσδεκτη και καλοδοχούμενη...

vagvaf:
Συναδελφοι, δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα ο Βεσκουκης καθε φορα που τον βλεπω το πρωι τα μαλλια του πετανε. Εγω πιστευω οτι ερχεται με Διακτινισμο στη σχολη σε ενα μικρο δωματιακι στο υπογειο κατω απο την Α11. Τα μαλλια του πετανε για λιγο απο τον στατικο ηλεκτρισμο και τα μαγνητικα πεδια που εκπεμπονται κατα την Τηλεμεταφορα.

Επισης προσεξτε την επομενη φορα που θα περασει απο κοντα σας το πρωι οτι τα ρολογια και τα κινητα σας χανουν το σημα και το βρισκουν μετα απο λιγο.

Κυκλοφορουν φημες οτι οι αιθουσες που κανει μαθημα ο Βεσκουκης ειναι επενδυμενες με Μολυβδο για να μην δημιουργουνται παρεμβολες στα GPS του Παραδειση που ειναι 2 οροφους πανω.

 ;D

vagvaf:

--- Quote from: sofaki on 02 Φεβ 2005, 07:37 ---η εξεταστική έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο φιάσκο και δεν καταλαβαίνω γιατι!!Σαν να έχω μπεί στα μέσα ενός έργου και να μην καταλαβαίνω τι γίνεται!!

--- End quote ---

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Go to full version