topografoi.com



Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

  • OnLine συζήτηση : Περιβάλλον: 15 Οκτ 2007

Author Topic: Online συζήτηση για το Περιβάλλον από την Κομισιόν  (Read 3973 times)

Κωστής

  • Administrator
  • Posts: 577
  • Gender: Male
    • kp
Quote from: in.gr
Την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τον Ευρωπαίο επίτροπο Περιβάλλοντος Σταύρο Δήμα θα έχουν τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου οι χρήστες του Διαδικτύου, μέσα από μία ανοιχτή για το κοινό συνομιλία.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο ιστολόγιο του Επιτρόπου από τις 14.00 έως 17.00, στην αγγλική, τη γαλλική, τη γερμανική και την ελληνική γλώσσα.

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η 15η Οκτωβρίου είναι η πρώτη διεθνής Ημέρα Δράσης των Ιστολογίων (Blog Action Day), που αφιερώνεται στο περιβάλλον, με στόχο τη μαζικότερη συμμετοχή στην αντιμετώπιση περιβαλλοντικών προβλημάτων.

Μέχρι στιγμής, συμμετοχή στη διαδικτυακή έχουν δηλώσει πάνω από 10.800 ιστολόγια, δηλαδή περισσότεροι από 8,5 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου.

«Η διεθνής ημέρα δράσης Blog Action Day αποτελεί εξαίρετη πρωτοβουλία, η οποία θα συμβάλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού στα σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και στη συμβολή των πολιτών της Ευρώπης και των άλλων ηπείρων στην εξεύρεση λύσεων. Αυτός είναι ο στόχος και του δικού μου ιστολογίου. Προσβλέπω σε μια ζωηρή διαδικτυακή συνομιλία με μεγάλη συμμετοχή» δήλωσε ο Σταύρος Δήμας.

Επισκεφτείτε το blog του Σταύρου Δήμα

 

Copyright © topografoi.com