topografoi.com



Author Topic: Μεγάλες Γεωδαιτικές Ασκήσεις ΙΙ - Τήλος  (Read 5034 times)

liberostelios

  • Administrator
  • Posts: 145
  • Gender: Male
Σήμερα (26/6) έγινε η ενημέρωση σχετικά με τις Μεγάλες Γεωδαιτικές Ασκήσεις II.

Αναφορικά με την Τήλο, η αναχώρηση είναι στις 13.00 το Σάββατο (1/7) και πρέπει να είναι παρόντες όλοι στις 11.30-12.00 στην Πύλη 1 του λιμανιού Πειραιά. Οι μετρήσεις θα γίνουν σε αστική περιοχή, στο Μεγάλο Χωριό, και την πρώτη εβδομάδα το πρόγραμμα θα είναι:

5.00 - Εγερτήριο
6.00 - Αναχώρηση με το Λεωφορείο προς τον τόπο μετρήσεων
10.30-11.00 - Τέλος πρωϊνών μετρήσεων, επιστροφή και αποθήκευση μετρήσεων στους υπολογιστές και λοιπές εργασίες των οργάνων
17.00 - Αναχώρηση για τις μετρήσεις το απόγευμα
21.00 (Αναλόγως των συνθηκών) - Τέλος βραδυνών μετρήσεων και κατάλληλες εργασίες των οργάνων.

Από τη 2η εβδομάδα θα υπάρχουν βάρδιες για δουλειά γραφείου και υπαίθρου και η δουλειά του γραφείου θα είναι 24ωρη! Το τελευταίο Σάββατο (22/7) θα γίνει γραπτή εξέταση και την Κυριακή (23/7) αναχώρηση για επιστροφή.

Αναφορικά με τις συνθήκες διαβίωσης στην Τήλο, τα λεφτά θα είναι αρκετά για να έχουμε ικανοποιητικό φαγητό (αν και θα παρατηρηθεί το κλασικό ελληνικό φαινόμενο του να μπουκώνονται μερικοί στο πρωϊνό που είναι τσάμπα για να φάνε λίγο το μεσημέρι) ενώ υπάρχουν και 3 Super Markets, ένας φούρνος και, γενικά, διάφορα καταστήματα (μέχρι και ένα -κατ' όνομα- internet cafe, όπως ενημερωθήκαμε) που θα μπορούν να μας παρέχουν κάποιες ανέσεις!

Υποθέτω ότι τα ίδια, πάνω κάτω, θα ισχύουν και για τις Οινούσσες, σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας.  Πάντως, για την αναχώρηση και τις λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο νησί μπορείτε να ενημερωθείτε από το site της ΔΑΠ!

Υ.Γ.: Οι φήμες αναφορικά με τον τρόπο που η ομάδα μας αποφασίστηκε να πάει στην Τήλο μοιάζει να φουντώνουν! Ε, ρε μυαλά που κυκλοφορούν...  ;D
« Last Edit: 27 Ιουν 2006, 11:05 by liberostelios »

dionysos

  • Administrator
  • Posts: 81
  • Gender: Male
  • Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Αχ...Τι κάνουν τα μεγάλα μέσα...!!!!! Αν έχεις Μπάρμπα απ' την Κορώνη όλα μπορείς να τα πετύχεις..... ;D
Ένα έχω να πω.....έρε γλεντια..!!!!!
..Τοπογράφος που δεν πίνει, μην το εμπιστεύεσαι..

 

Copyright © topografoi.com