Συζητήσεις > Καταγγελίες

Τι θα γίνει με το... μυστήριο μέλλον μας;;;

<< < (2/6) > >>

dionysos:
  Αχ...τι καλά που το site αυτό άρχισε να μαζεύει κόσμο...!!!  ;D Αυτό δείχνει ότι τελικά το forum όσο ΑΣΤΕΙΟ κι αν είναι, ειπώνονται μέσα σ'αυτό πολιτικές απόψεις.. :o Βέβαια, μπορεί αυτά που λέμε να είναι τελικά που αστεία και θα πρέπει να αρχίσω να γελάω, μ'αυτά που υποστηρίζονται...!!!  ???... Ίσως..ο χρόνος είναι αυτός που θα κρίνει..!!!
 Apollondaman... Στην ερώτησή σου, Πώς τέτοια άτομα καταφέρνουν να μπουν στη σχολή, εγώ θα σου έλεγα, να έρχεσαι πιο συχνά στη σχολή, ώστε να καταλάβεις για ποιο λόγο γίνονται οι συνελεύσεις..και να γνωρίσεις τα πραγματικά προβλήματα που υπάρχουν..!!! Τα τέτοιου επιπέδου άτομα καλά κάνουν που μπαίνουν στη σχολή...γιατί το Πολυτεχνείο ίσως να μην υπήρχε τώρα σ' αυτήν την ΄μορφή.. μετά το 1973  !!!
Να σου πώ και κάτι άλλο....που η ιστορία το έχει ήδη κρίνει...Αν το Πολυτεχνείο δεν είχε κλίσει το 1973..και δεν είχε καταληφθεί απο εκείνους τους φοιτητές, που κακώς για σένα είχαν μπει στο Πολυτεχνείο, τώρα εσύ δεν θα μπορούσες ούτε να μιλήσεις και ούτε να υποστηρίξεις τα πιστεύω σου...!!! Αν δε φωνάξεις, δεν διαδιλώσεις, έτσι πως έχουν εξελιχτεί τα πράγματα στην κοινωνία δεν θα ακουστείς...!!!!!!
 Δεν ντρέπομαι που είμαι αυτός που είμαι..!!!!!!!
 Και επίσης, ΕΜΕΙΣ που περνάμε τα μαθήματα, και όχι με 5, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να κλίσει η Σχολή...γιατί ευτυχώς ή δυστυχώς διαθέτουμε αυτό που λέμε, μυαλό, και σκεφτόμαστε και παλεύουμε για το ΜΕΛΛΟΝ μας...

Κωστής:
Dear appolondaman,
Πρώτον, δεν επιτρέπω μέσα στο φόρουμ συμπεριφορές υβριστικές και υποτιμητικές. Αν μπορούμε να συμμετέχουμε στο διάλογο σε κόσμιο κλίμα σαν άνθρωποι ας το κάνουμε, αλλιώς υπάρχει και το κουμπάκι «Κλείσιμο» στον υπολογιστή σου..
Δεύτερον, η απόφαση της συνέλευσης ήταν αυτή που ήταν και οφείλουμε να τη σεβαστούμε εφ όσον προέκυψε μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες. Το να αμφισβητείς το κατά πόσον η απόφαση εκφράζει τους Τοπ. είναι σαν να αμφισβητείς τη διαδικασία. Δε σου αφαιρεί το δικαίωμα να διαφωνείς αλλά να το κάνεις σε κόσμιο επίπεδο. Δεν είναι ανάγκη να φτιάξουμε κανόνες στο φόρουμ για να προσέχουμε τι λέμε. Δεν είμαστε παιδάκια ανώριμα. Είμαστε 20 χρονών και υπεύθυνοι για τις πράξεις μας.
Επίσης αν θεωρείς ότι το επίπεδό σου είναι υψηλότερο από το δικό μας τότε γιατί συμμετέχεις στη συζήτηση;
Μην μολύνουμε μια χρήσιμη, επιτέλους, συζήτηση με ανούσιες και δίχως βάση επιθέσεις και αγανακτισμένες τοποθετήσεις..

Επί της ουσίας τώρα.
Η κατάληψη ήταν ο τελευταίος μοχλός πίεσης προς τη Βουλή και απηχούσε το φόβο του φοιτητή για υποβάθμιση του πτυχίου μέσα από την εξίσωση με το bachelor.. Ο ΟΑΤΑΠ -που, ειρήσθω εν παρόδω,  ψηφίζεται Τετάρτη ή Πέμπτη- στην παρούσα μορφή του μπορεί να λειτουργήσει σαν δούρειος ίππος για τα ιδιωτικά ιδρύματα/κολλέγια και έτσι να προχωρήσουμε σε μια διαδικασία αγοράς επαγγελματικών δικαιωμάτων.. Ακόμα και στην τελική μορφή υπάρχουν άρθρα στο ν/σ τα οποία αφήνουν τέτοιες δυνατότητες.. Λάθος;

Apollondaman:

--- Quote ---εγώ θα σου έλεγα, να έρχεσαι πιο συχνά στη σχολή, ώστε να καταλάβεις για ποιο λόγο γίνονται οι συνελεύσεις.
--- End quote ---

egw erxome gia na kanw mathima kirios kai oxi na parakolouthisw ta "politika" drwmena tis sxolis. Giati otan bainw gia mathima den arxizw tis mourmoures kai tis fasaries opos merikoi "sinepeis foitites"!

Tespa den tha analisw perissotero. Parte ena quote:

--- Quote ---Τελικά πόσοι από αυτούς που ψήφισαν κατάληψη ήταν στην πορεία της Τετάρτης και πόσοι από αυτούς στο κρεβάτι τους ή στην Πάτρα, συγγνώμη υπάρχει και η Ξάνθη; Σίγουρα αυτοί που ήταν στην πορεία δεν ήταν ούτε 10. Κάντε την αφαίρεση και βρείτε τους υπόλοιπους.
--- End quote ---


--- Quote --- αλλιώς υπάρχει και το κουμπάκι «Κλείσιμο» στον υπολογιστή σου..  
--- End quote ---

Iparxei kai ena koubaki panw deksia tou parathirou tou explorer. Eina poli xrisimo merikes fores!

Chrizzz:
        Nai nai nai. Ektos apo tis kameres as exoume allon ena na mas elegxei panw apo thn plath mas. Ki ektos aytou as exoume kai bachelor kai new york college giati to ptixio tou politexneiou de mas kanei.Tha vgoume kakoi mixanikoi kai tha mas koroideyoun. Kai vevaia as poume ki ena kako logo gia to kako PASOK pou tosa xronia katestrepse thn Ellada. Ki as kraksoume kai ligo ta EAAK epeidh oi katalipseis einai enantion tou simferontos tou arxonta pou mas antiprosopeyei (einai kai aristeroi...mprrrrrr).
        Ki epi ths eykairias, mias kai arxisame thn politikh, as kanoume kai kanena kalo cybero-epikoinwniako trick tipou :
1)"Φίλε μου liberostelios" ("filos" pou lene kai oi mayroi=wow trick, 10 points!),
2)"Φίλε μου, εδώ πρέπει να επισημάνουμε και την μεγάλη πλάνη!" (akouste apo mena pou eksipiretw mono ta simferonta twn foithtwn=super wow trick 100 points!),
3)"Αγαπητή μου Σοφία, έρχεσαι στα λόγια μου (ή καλύτερα στα λόγια της ΔΑΠ...)!" (poliploko talantouxo trik pou se pithei pleon oti exeis apokthsei ton sosto politiko dromo=super wow trick 1000 points glingk glongk!).
[Ta trick tha mporousan na sinodeytoun apo ena apalo kai filikotato xtipima sthn plath. Distixos omos de mas dinei kai ayth th dinatothta to internet]

Ki as dwsw kai mia tapeinh apanthsh sto erothma tou liberosteliou : To mono sigouro einai oti me to nomosxedio OATAP de tha epireastoume emeis se tetoio vathmo oso oi ypoloipoi (epeidh les gia to mellon "MAS"). Toulaxiston oi megaloi topografoi me tous opoious exw milisei mou lene na eimai aisiodoksos pou mpika se tetoia sxolh giati einai teleios aneksarthth kai monh sto xwro twn ypoloipwn epaggelmatwn. Isa isa 200 topografoi vgainoun kathe xrono sthn ellada kai an. Episis politexnikh sxolh topografwn ap'oti kserw mono sth gallia h' germania yparxei, den eimai sigouros.  Ara oute apo eksoteriko epirazomaste. Aytoi pou prepei na fovountai einai oi mhxanikoi ypologistwn (sigoura) kai politikoi mixanikoi (kapos) apo politexneio.
Kalinixta

liberostelios:
Καλά, ε!!! Πολύ γουστάρω που οι... κοινωνικοπολιτικές ανησυχίες μου έφεραν τον πανικό στο forum (Κωστάκη θέλω ποσοστά για τον κόσμο που σου 'φερα).

Φίλοι μου, μην εξάπτεστε. Ας προσπαθήσουμε να δούμε τα πράγματα με ηρεμία και λογική.

Θα ήθελα να πάρω το μέρος του kostaki (μιας και είναι και administrator) όσον αφορά την αντίδραση του apollondaman θέλοντας να του κάνω και την εξής επισήμανση-παρατήρηση: Όλοι για μάθημα ερχόμαστε (και για το συνήθη χαβαλέ, ασφαλώς, καθότι η ζωή θέλει γέλιο) αλλά όταν βλέπεις, είτε λανθασμένα είτε όχι, να κινδυνεύει το μέλλον σου τότε δε θα πείς: "Σίγα μην κάτσω να ασχοληθώ". Γιατί, με συγχωρείς κιόλας, αλλά τότε εσύ είσαι ένας από αυτούς τους "κατωτάτου επιπέδου"... Σημασία έχει να περάσεις τα μαθήματα σου (έστω και με πέντε) ή τι θα μάθεις και τι θα κάνεις αύριο μεθαύριο; Εδώ δεν είναι σχολείο. Τώρα πιά ότι μαθαίνουμε θα το κάνουμε για μια ζωή και δεν είναι απλές περιττές γνώσεις και τεστάκια για να τα περνάμε και να μας λένε "Μπράβο" οι γονείς μας μπας και μας δώσουν κανα χαρτζιλίκι παραπάνω. Και, εν πάση περιπτώση, αφού σε ενδιαφέρει μόνο το μάθημα ρε Απόλλωνα, τουλάχιστον έλα να μετρήσεις και τίποτα για την όμαδα μας (που σήμερα μαζευτήκαμε μόνο 4 άτομα) να... τιμήσεις και τα λόγια σου!!!

Πάντως στις τηλεοράσεις δεν είπαν τσιμουδιά για όλο αυτό το γεγονός. Βρε έστω μια απλή αναφορά για το γαμώτο... ΤΙΠΟΤΑ.

Μόνο ελπίδα μας μένει πια... κι αυτή αρχίζει να σβήνει. Ελπίζω ο φίλος της ΔΑΠ να έχει δίκιο γιατί αλλιώς...

Υ.Γ.: Και τώρα ΔΟΥΛΕΙΑ... 3 χωροσταθμίσεις και 4 γωνίες έχουμε να κάνουμε.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Go to full version