topografoi.com



Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

  • 2η Διεθνής Έκθεση EnergyReS΄08: 10 Απρ 2008 - 13 Απρ 2008

Author Topic: 2η Διεθνης Έκθεση Εξοικονόμησης και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας  (Read 7345 times)

Κωστής

  • Administrator
  • Posts: 577
  • Gender: Male
    • kp
10-13 Απριλίου 2008
Πρώην Ανατολικός Αερολιμένας - Ελληνικό
http://www.htexpo.gr/index.pl/home_gr


(πληροφορίες από την ιστοσελίδα)
Η 2η Διεθνής Έκθεση  Εξοικονόμησης & Ανανεώσιμων Πηγών  Ενέργειας EnergyReS ’08, διοργανώνεται από την High Technology Expo η οποία αποτελεί πλήρες μέλος του Διεθνούς οργανισμού REEEP (Renewable Energy & Energy Efficiency Partnership).

H EnergyReS ’08 αποτελεί την μοναδική και πλέον εξειδικευμένη έκθεση με αιχμή-επίκεντρο την Εξοικονόμηση Ενέργειας και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Επίσης η έκθεση επεκτείνεται θεματικά στον τομέα της ανακύκλωσης και της ενεργειακής αξιοποίησης απορριμμάτων συμπληρώνοντας το πεδίο των βιώσιμων τεχνολογιών για την παραγωγή ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.

H έκθεση συνδυάζεται με παράλληλες εκδηλώσεις (ημερίδες, συνέδρια, εταιρικές παρουσιάσεις) που αναδεικνύουν κρίσιμα ενεργειακά θέματα θεσμικού, τεχνολογικού και χρηματοδοτικού ενδιαφέροντος σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες της έκθεσης.

Η προώθηση των τεχνολογιών και ολοκληρωμένων εφαρμογών Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞΕ) και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) μέσω της έκθεσης, συμβάλλει:

    * στη μείωση της άσκοπης σπατάλης ενεργειακών πόρων
    * στην προώθηση «καθαρών» και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας όπως ο άνεμος, ο ήλιος, το νερό
    * στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση τόσο των επαγγελματιών όσο και των ιδιωτών

Κατά συνέπεια μέσω της EnergyReS δίνεται μία ώθηση σε ενεργειακές τεχνολογίες και υπηρεσίες που υπηρετούν την προστασία του περιβάλλοντος, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την μείωση της ενεργειακής εξάρτησης από συμβατικές πηγές ενέργειας.

Στόχοι της EnergyReS

    * Να προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους εμπλεκόμενους με τις σύγχρονες και μελλοντικές πηγές παραγωγής & διαχείρισης ενέργειας σε επίπεδο Τεχνολογίας, Θεσμών & Χρηματοδότησης, να έρθουν σε επαφή με όλα τα κοινά ενδιαφέροντος κάτω από μία κοινή διοργάνωση και να αποκτήσουν ένα αποτελεσματικό βήμα προβολής των προϊόντων, τεχνολογιών  και υπηρεσιών αλλά και του ευρύτερου έργου τους.
    * Να ενημερώσει τις ομάδες ενδιαφερομένων (εταιρείες, επαγγελματίες, ιδιώτες) για τις νέες τεχνολογίες, προϊόντα & υπηρεσίες που άπτονται της διαχείρισης ενέργειας, της ορθολογικής χρήσης και των μεθόδων εξοικονόμησης ενέργειας και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας
    * Να αναδείξει εναλλακτικές μορφές ενέργειας που είναι ανεξάντλητες και φιλικές προς το περιβάλλον
    * Να τονώσει την ανταγωνιστικότητα
    * Να επιτευχθούν νέες επιχειρηματικές
    * Να προσελκύσει νέους επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό
    * Να συμβάλλει στην απόκτηση ενεργειακής συνείδησης από τον μέσο πολίτη και στην διάχυση της θέσης ότι η εξοικονόμηση ενέργειας αποτελεί μία δωρεάν «πηγή» ενέργειας.

Ημερομηνίες & Ώρες Λειτουργίας

Η έκθεση θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο του πρώην Ανατολικού Αεροδρόμιου στο Ελληνικό, από 10/04/2008 έως 13/04/2008 και συγκεκριμένα:

   
Πέμπτη 10/04/2008    17:00 - 21:00 εγκαίνια
Παρασκευή 11/04/2008    10:00 - 21:00
Σάββατο 12/04/2008    10:00 - 21:00
Κυριακή 13/04/2008    10:00 - 20:00

vagvaf

  • Administrator
  • Posts: 204
  • Gender: Male
  • Not all those who wander are lost.
κανονιζουμε κανα γκρουπ βιζιτ ? ;D
I ♥ Python's Standard Library
Ⓐ▼▲ Ⓐ▼▲

Argyros

  • Posts: 174
  • Gender: Male
κοίτα κανονικά θα έπρεπε να πάμε μιας και έχουμε επιστημονικό ενδιαφέρον...

 

Copyright © topografoi.com