Συζητήσεις > Καταγγελίες

Aνακύκλωση στο ΕΜΠ

(1/3) > >>

an8rwpas:
 Θα ήθελα να ρωτήσω αρχικά, αν γνωρίζεται κάτι παραπάνω απο μένα, για τα προγράμματα ανακύκλωσης που τρέχουν στο ΕΜΠ, έχω παρατηρήσει τον κίτρινο κάδο ακριβώς μπροστά απο το κυλικείο μας,αλλά μέχρι εκεί.Το σκεφτόμουν εδώ και αρκετό καιρό, είναι κρίμα ένα ίδρυμα σαν και το δικό μας, να μην φροντίζει να υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης παντού, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα κυλικεία οπου οι κάδοι τους είναι γέματοι με χαρτι και πλαστικό.Θα μπορούσαμε εύκολα να τοποθετήσουμε κάδους όμοιους με αυτούς που έχουν στο Ελ. Βενιζέλος και απο εκεί κάποιος απο τους υπεύθυνους για την καθαριότητα του χώρου να μετέφερει τα απορρίματα στους μπλε κάδους που βρίσκονται ακριβώς έξω απο την πολυτεχνειούπολη, αν τα ειδικά απορριματοφόρα δεν έχουν πρόσβαση μέσα στο ΕΜΠ.
Ένα τέτοιο σύστημα έχω ακούσει ότι έχουν στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Πάντως είναι κρίμα, γιατι η ανακύκλωση είναι σημάδι πολιτισμού και αν δεν ξεκινήσει απο τα ΑΕΙ και τα σχολεία δεν βλέπω προκοπή.

ΥΣ Τοσες αφίσες που κολλάνε τα καμάρια μας καθε χρόνο,θα θέλουμε ένα δάσος για να καλύψουμε τις ανάγκες τους, τουλάχιστον ας τις ανακυκλώνουμε.

Κωστής:
Δραστηριοποιηθείτε ντε: http://physics.ntua.gr/perivallontiki_omada_emp/

Δρυδόρυσσος:
Σίγουρα δε θα 'πρεπε να κάνουμε κάτι για τις αφίσες ?
Δημιουργούν το 60% της οπτικής ρύπανσης στο Πολυτεχνείο...  :'(

an8rwpas:
Φίλε μου, όσες φορές και να τις κατεβάσουμε δεν έχει νόημα, πάντα θα ξανακολλάνε περισσότερες (πρέπει να είναι υποκατάστατο του sex για αυτούς).Για να λυθεί μια και καλή αυτό το θέμα πρέπει  να βάλουμε μυαλό στους παραταξιακούς μας ή να τους αναγκάσουμε να βάλουνε και αυτό θα το πετύχει ο πρόεδρος με κάποιον διακανονισμό ή ο φοιτητικός σύλλογος με κάποιο πλαίσιο.Το πρόβλημα είναι ότι στην γενική συνέλευση το 90% που πατάνε είναι αυτοί που όχι απλά δεν τους ενοχλούν αλλά και τις υποστηρίζουν.

Πραγματικά ζηλεύω την δυναμική του φοιτητικού συλλόγου της οδοντιατρικής που τους ξεφορτώθηκε μια και καλή.

Δρυδόρυσσος:
Πράγματι... Η κεντρική διοίκηση του ΕΜΠ δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα ?
Το μόνο που ζητάω είναι να περιοριστούν στα τραπέζια τους και στους πίνακές τους.
(Ιδιαίτερα οι Αραχτοί, που μας έχουν πάρει κι αφτιά και μάτια μ' αυτή την ιστορία.)   ;)

Δες τους πάλι σήμερα, με το που τους διώξαν απ' το κυλικείο, μετακομίσαν στην είσοδο Λαμπαδαρίου και πήξαμε στην αφίσα.


... Οι οδοντίατροι διώξαν τους παραταξιακούς τους !?  ;D
Πως το κατάφεραν μωρέ ? Ησυχία που θα 'χει τώρα στο Γουδή...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Go to full version