Συζητήσεις > Καταγγελίες

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

<< < (2/3) > >>

Κωστής:
Χρόνια καλά! Καλή χρονιά σε όλους και καλή δύναμη για την εξεταστική που πλησιάζει..
Ξεχώρισα τα μηνύματα που σχετίζονται με την πρόταση του dionysos γία λόγους νοικοκυροσύνης αφού δεν πολυταιρίαζουν σε ένα θέμα πολύ "ανάλαφρου χαρακτήρα" όπως το eleos re thryle.. Πάντως εδώ θα βρείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βάλετε κι εσείς αν το θέλετε το χεράκι σας στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στη ΝΑ Ασία http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=590190

dionysos:
 Δεν αντιλέγω σε όσα λέτε...αλλά αν το πάρουμε απο αυτή την πλευρά, δεν θα πρέπει πουθενά να βοηθάμε, αυτούς που έχουν ανάγκη..!!!! Δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο καχύποπτοι!!! Παντώς πιστεύω πως σ'αυτή την περίπτωση δε θα γίνουν καταχρήσεις..!!! ¶λλωστε πρώτη φορά μαζεύτηκαν τόσα πολλά χρήματα!! Αλλά αν θέλουμε πραγματικά να κάνουμε κάτι υπάρχουν πολλοί τρόποι..δεν είναι απαραίτητο μόνο τα χρήματα..Νερό, γάλα, μπισκότα..είναι κάποια από αυτά που τα έχουν ανάγκη..!!! Ναι,ναι..μπισκότα!! Γιατί είναι γνωστό πως είναι συμπικνωμένη τροφή, πλούσια σε ασβέστιο και σε άλλα ζωτικά συστατικά!!!
 Τέλος πάντων, εγώ μια πρόταση έκανα!! ¶λλωστε πιστεύω πώς όλοι βοηθήσαμε!!!

 Kostaki...η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει...  :o :o !!!! Μπορούμε να βάλουμε και στοιχήματα σχετικά με τον αριθμό των μαθημάτων που θα χρωστάμε (οχι περάσαμε!!!  ::) )

Apollondaman:
Έρχεσαι στα λόγια μου διονύση. Αν θες να βοηθήσεις υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Τώρα να στείλεις ένα μήνυμα για να δώσεις 1 euro ώστε να θεωρείς τον εαυτό σου φιλάνθρωπο δεν είναι σωστό, με την  έννοια ότι είναι πράξη μονο για τα λόγια. Αν δεν μοχθήσεις και λίγο δεν θα νιώσεις και άλλος άνθρωπος.
Οποτε ,ναι υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να βοηθήσεις και είναι σίγουρο ότι θα σε βοηθήσουν και εσένα ηθικά.

και για να ξέρετε ο μονος ,προσωπικά, τρόπος για να βοηθηθούν είναι να μην πέσει ο τουρισμός τους γιατί δυστυχώς από αυτό ζούσαν τόσο καιρό. Τώρα λογικά θα πέσει κατακόρυφα και μετά θα υπάρξουν μεγαλύτερα προβλήματα, όπου θα ελαττωθούν και οι βοήθειες.
Τώρα τι μου λες αλλα.... θέλει διαφήμιση και είναι πέρα τον δυνατοτήτων μας πιστεύω (εκτος από δύσκολη προσπάθεια... δεν ξέρω).

Opote stick to the food :P

dionysos:
  Ποιός τουρισμός..?? Αφού ο ΟΗΕ βγήκε και είπε, πως πάνω απο 10 χρόνια θα περάσουν ώστε οι περιοχές που κατεστράφησαν να "αναγεννηθούν" ξανα...!!! Τέλος πάντων, κρίμα!!
 Το άλλο το ακούσατε?? Που βγήκε ο Λιακόπουλος και είπε ότι, οι Αμερικάνοι προκάλεσαν το τσουνάμι ??? ???...Πώς..? Και καλά, έκαναν πυρηνικές δοκιμές και προκλήθηκε σεισμός, ο οποίος προκάλεσε το τσουνάμι!!! Και τι αστείο της υπόθεσης είναι, ότι το είπε και ο Εαυγγελάτος στις ειδήσεις..!!!! :-/ :-/

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ....??: ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ....??????
 

Apollondaman:
Heh... Για όλα φταίνε οι αμερικανοι.  >:(  ;D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Go to full version