topografoi.com



Author Topic: Free Software Foundation Europe (FSFE), Matthias Kirschner+Polina Malaja @ATH.GR  (Read 9571 times)

chiossif

  • Posts: 334
Λέφτερες και Λέφτεροι,

έρχεται στην Αθήνα ο ευρωπαίος λέφτερος πρόεδρος. Δείτε:

"""
O πρόεδρος του Free Software Foundation Europe (FSFE), Matthias Kirschner, θα επισκεφθεί την Αθήνα για να δώσει δύο ομιλίες, καθώς και για να γνωρίσει από κοντά την ελληνική κοινότητα Ελεύθερου Λογισμικού.

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στις 17:15 (Νέα Κτήρια Ηλεκτρολόγων) (βλέπε και επόμενη επικόλληση), παρουσίαση, από τον πρόεδρο του FSFE Matthias Kirschner («Free Software 1+1: Explaining typical misunderstandings»), καθώς και από την συντονίστρια της νομικής ομάδας του FSFE Polina Malaja («DSM, EIF, RED: Acronyms on the EU level and why they matter for software freedom»).

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 19:00, ο πρόεδρος του FSFE θα δώσει ακόμα μία ομιλία στο Hackerspace.gr («The long way to empower people to control technology») και στην συνέχεια θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη της ελληνικής κοινότητας ελεύθερου Λογισμικού.

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, θα είναι ο κύριος ομιλητής στην εκδήλωση  Ημερίδα με θέμα  “Ελεύθερο – Ανοικτό Λογισμικό, Ανοικτή Πρόσβαση και Επιχειρηματικότητα”  στο  Αμφιθέατρο «Λεωνίδας Ζέρβας» του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ)

Οι ομιλίες θα δοθούν στα αγγλικά. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
""" [ https://opensource.ellak.gr/2016/10/08/o-proedros-tou-free-software-foundation-europe-stin-athina/ ]

και

"""
Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016, θα πραγματοποιηθούν στο ΕΜΠ 2 ομιλίες από τον πρόεδρο και την συντονίστρια της νομικής ομάδας του FSFE (Free Software Foundation Europe).

Το πρόγραμμα των ομιλιών αναλυτικά:

    "Free Software 1+1: Explaining typical misunderstandings" - Matthias Kirschner, FSFE President
    "DSM, EIF, RED: Acronyms on the EU level and why they matter for software freedom" - Polina Malaja, FSFE Legal Team Coordinator

Οι ομιλίες θα γίνουν στο Αμφιθέατρο 1 στα Νέα Κτίρια Ηλεκτρολόγων στις 17:15.

""" [ https://foss.ntua.gr/wiki/index.php/Αρχική_σελίδα ]

Θα πάρω παρουσίες λέμε... ;-)

Λέφτερα,
Ch Iossif

chiossif

  • Posts: 334
Λέφτερες και Λέφτεροι,

και σε συνέχεια του προηγούμενου:

"""
Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ, σε συνεργασία με το δίκτυο Enterprise Europe Network-Hellas, και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) σας καλούν την Τετάρτη 26/10/2016 στις 18:00 στην Ημερίδα με θέμα  “Ελεύθερο – Ανοικτό Λογισμικό, Ανοικτή Πρόσβαση και Επιχειρηματικότητα”  στο  Αμφιθέατρο «Λεωνίδας Ζέρβας» του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ) (χάρτης), με κύριο ομιλητή τον πρόεδρο του FSFE (Free Software Foundation Europe) Matthias Kirschner.
""" [ https://opensource.ellak.gr/2016/10/11/imerida-gia-to-elefthero-logismiko-ke-tin-anikti-prosvasi-stis-2610-me-ton-proedro-tou-fsfe-matthias-kirschner/ ]

Όλες και όλοι σε όλα... ;-)

Λέφτερα,
Ch Iossif

chiossif

  • Posts: 334
Λέφτερες και Λέφτεροι,

γεια και χαρά :-)

Χθες πήρα παρουσίες και απουσίες στο Αμφιθέατρο των Ηλεκτρολόγων στην ομιλία του Ματίας και της Πωλίνα από το fsfe. Θετικότατες οι εντυπώσεις αν και περίμενα περισσότερα... Όπως συζητήσαμε στο τέλος με τον Ματίας τα περισσότερα έπονται σήμερα στο hackerspace και αύριο στο ΕΙΕ :-)

Τα λέμε εκεί ;-)

Λέφτερα,
Ch Iossif

Κωστής

  • Administrator
  • Posts: 577
  • Gender: Male
    • kp
Για όσους δεν πάνε από κοντά: http://media.ekt.gr/live/

Κωστής

  • Administrator
  • Posts: 577
  • Gender: Male
    • kp
Οι παρουσιάσεις και οι ομιλίες για όσους δεν πήγανε: http://www.ekt.gr/el/events/program/20375

 

Copyright © topografoi.com