topografoi.com



Author Topic: pls help ! πιστοποιηση autocad  (Read 10939 times)

Andrew

  • Posts: 1
  • Gender: Male
pls help ! πιστοποιηση autocad
« on: 30 Αυγ 2008, 02:31 »
Καλησπερα σας , ειμαι καινουργιος στο forum και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αρκετα σημαντικη για μενα

ειμαι τοπογραφος μηχανικος , 2ο ετος , στο πολυτεχνειο του αριστοτελειου

μεσω του προγραμματος e-learning προκειται να παρακολουθησω μαθηματα autocad με στοχο να παρω το πτυχιο της autodesk για το πρωτο επιπεδο γνωσης του προγραμματος , σε 2D .

γνωριζετε εαν το συγκεκριμενο πτυχιο εχει αναγνωρισημοτητα και αν ναι που ? δηλαδη μπορει να ειναι μια διαπιστωση ωστε να μπορεις να δουλεψεις autocad  σε καποιο τεχνικο γραφειο ?

επισης μου ειπαν οτι μετα απο το πρωτο επιπεδο γνωσης , υπαρχει και το 2ο σε περιβαλλον 3D .

αξιζει να το προσπαθησει καποιος ?

σας ευχαριστω εκ των προτερων

ανδρεας

pol

  • Posts: 84
  • Gender: Male
Απ: pls help ! πιστοποιηση autocad
« Reply #1 on: 31 Αυγ 2008, 00:33 »
Χμμμ, πρέπει να δίνουμε λίγη παραπάνω προσοχή στους όρους που χρησιμοποιούμε αν θελουμε τα πτυχία των σχολών μας να διατηρήσουν την αξία τους!
Δεν πρόκειται για κανένα πτυχίο αλλά για ένα απλό πιστοποιητικό ότι παρακολούθησες ένα σεμινάριο autocad. Οποιοσδήποτε σοβαρός εργοδότης θα λάβει υπόψη του μεν ένα τέτοιο πιστοποιητικό αλλά θα ελέγξει τις γνώσεις σου πάνω στο σχετικό πρόγραμμα, καθώς κανένα σεμινάριο δεν αρκεί για να μάθεις ένα πρόγραμμα. Στο δημόσιο ωστόσο τα χαρτιά έχουν πέραση οπότε μάζευε κι ας είν' και ρόγες  8)
Η προσωπική μου συμβουλή είναι να προσπαθήσεις να μάθεις όσο καλύτερα γίνεται να χρησιμοποιείς τους υπολογιστές και πολύ περισσότερο τα σχετικά με τη δουλειά μας προγράμματα καθώς αυτό αποτελεί σημαντική επένδυση γνώσης για τον εαυτό σου. Τα χαρτιά πολύ λίγη σημασία έχουν αν είσαι ικανός και το δείχνεις  ;)

 

Copyright © topografoi.com