topografoi.com



Author Topic: Λίβερπουλ-Ολυμπιακός 3-1  (Read 12923 times)

Κωστής

  • Administrator
  • Posts: 577
  • Gender: Male
    • kp
Λίβερπουλ-Ολυμπιακός 3-1
« on: 09 Δεκ 2004, 09:42 »
Γενικές παρατηρήσεις
Ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς λιγότερο διαβασμένος και από πρωτοετή Τοπογράφο στην εξέταση της Γεωλογίας. Στις στημένες φάσεις η Λίβερπουλ επαναλάμβανε το ίδιο μοτίβο. Σέντρα στο πρώτο δοκάρι, σέντρα στο κεφάλι του Χίπια ή κομπίνα με σκοπό να ελευθερωθεί και να σουτάρει ο Τζέραρντ έξω από την περιοχή. Παρ όλα αυτά η άμυνα πελαγοδρομούσε. Η απουσία καθαρόαιμου σεντερ φορ από την ενδεκάδα του Ολυμπιακού υποδηλώνει σαφώς και ανυπερθέτως την διάθεση του Μπάγεβιτς να κρατήσει χαμηλά το σκορ και να προκριθεί.. Έτσι ο ΟΣΦΠ ήταν πολύ δυσκοίλιος στην επιθετική ανάπτυξη. Από κει και πέρα το σύστημα του Ολυμπιακού ήταν το πασίγνωστο «Δώστε-τη-μπάλα-στο-Ριβάλντο-και-αυτός-ξέρει». Το γκολ άλλωστε προήλθε από ατομική ενέργεια του Ρίμπο και εκτέλεση φαουλ δουλεμένη στη προπόνηση με την πολύτιμη συνδρομή των Ανατολάκη, Σούρερ.

Σύνοψη του Αγώνα(εμβόλιμες ατάκες από Χρ.Σωτηρακόπουλο):
21ο λεπτό:Δοκάρι για τη Λίβερπουλ
Σωτηρακόπουλος:Με το 0-0 ο Ολυμπιακός παίρνει την πρόκριση
27ο λεπτό:ΓΚΟΛ:Ο Ριβάλντο σκοράρει με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ.
Σωτηρακόπουλος:Με αυτό το σκορ ο Ολυμπιακός σχεδόν εξασφαλίζει την πρόκριση
47ο λεπτό:1-1:Η Λίβερπουλ ισοφαρίζει
Σωτηρακόπουλος: Και με αυτό το σκορ ο Ολυμπιακός παίρνει την πρόκριση
80ο λεπτό:2-1: Η Λίβερπουλ παίρνει κεφάλι στο σκορ. Μένουν δέκα λεπτά και τα φαρμακεία της Αθήνας κάνουν ρεκόρ πωλήσεων σε υπογλώσσια
Σωτηρακόπουλος:Ακόμα και με αυτό το σκορ ο Ολυμπιακός παίρνει την πρόκριση
86ο λεπτό:3-1: Η Λίβερπουλ ξανασκοράρει και παίρνει την  πρόκριση
Σωτηρακόπουλος:Με αυτό το σκορ ο Ολυμπιακός δεν παίρνει την πρόκριση..

Κριτική Παικτών.
Νικοπολίδης: Από τότε που άρχισαν να ασχολούνται οι γυναίκες με το ποδόσφαιρο έχει πάρει την κάτω βόλτα. Το ματιάσανε οι τσαούσες το παλικάρι.. Πώς να μη μαζέψει 5 φορές τη μπάλα από τα δίχτυα του..
Ανατολάκης: Βράχος το παλικάρι, αλλά.. Απελπιστικά μόνος..  
Πάντος: το μόνο πράγμα που κάνει καλά στο γήπεδο είναι να εκτελεί τα αράουτ..
Βενετίδης: Λίγο λαθούρης ώρες ώρες. Δεν πείθει για ποδοσφαιριστής επιπέδου. Ακόμα και ο Πλουμιστός έπαιξε καλύτερα σαν αριστερό μπακ!!
Σούρερ: Για το παλικάρι δεν μπορώ να πω τίποτα. Αλίμονό του με την ομαδούλα που έμπλεξε και χαραμίζεται. Είναι ένα μίγμα Χένρικσεν και Ανατολάκη.
Τζόρτζεβιτς: Ποτέ μου δεν τον συμπάθησα σαν παίκτη, δεν θα αλλάξω γνώμη σήμερα. Απαράδεκτος. Είναι και αρχηγός. Νομίζω ότι θα πρέπει να κάτσουν μαζί με τον δικό μας αρχηγό (ακούς Μητσάρα; ) να παρακολουθήσουν το βίντεο του αγώνα για να πάρουν μαθήματα αρχηγικής εμφάνισης από τον Τζέραρντ.
Ριβάλντο: Δεν τολμάω να κάνω κριτική στον Ριμπο. Εγώ ιερόσυλος δεν γίνομαι..
Καφές-Στολτίδης: Τεράστιας κλάσης παίκτες που όμως θυσίασαν την δημιουργικότητά τους στο βωμό της ανασταλτικής σκοπιμότητας στην οποία κινήθηκε ο Ολυμπιακός. Μπορούσαν να βοηθήσουν περισσότερο επιθετικά.. Αλλά άμα δεν υπάρχει σεντερ φορ..
Τζιοβάνι: Δεν είναι σεντερ φορ ο άνθρωπος, πώς να το κάνουμε. Χώρια που ήταν ξαπλωμένος στο χορτάρι περισσότερες φοράς και από κομιξ  με τον Ντόναλντ Ντακ. Ο παλιοτεμπέλης!!
Γεωργιάδης: Και αυτός θάφτηκε κάτω από το βάρος της αμυντικής σκοπιμότητας. Κρίμα!    

ΥΓ: Οι βάζελοι, βλέποντας το ματς σίγουρα κάτι θυμήθηκαν. Τέσσερα χρόνια πριν, Μπαρτσελόνα-ΠΑΟ 3-1. Γκολ από τα 35μ. ο Κωνσταντίνου και 0-1.. Aλλά ύστερα διηγώντας τα να κλαις.. Οι ελληνικές ομάδες πάσχουν, λοιπόν, από την ίδια ασθένεια. Κάτι τέτοια βλέπει ο Δάντης και τραγουδάει: «Και με κερνάει ο πόνος μια απ’τα ίδια»!! Περαστικά μας λοιπόν και στους βάζελους, και στους γαύρους. Δεν πειράζει παίδες, θα τα πούμε στον τελικό του Ουεφα!!(να θυμηθώ να πάρω κάνα  χαπάκι για τις παραισθήσεις από το φαρμακείο..)


Apollondaman

  • Posts: 38
  • Gender: Male
Re: Λίβερπουλ-Ολυμπιακός 3-1
« Reply #1 on: 10 Δεκ 2004, 08:43 »
Auto me tin bartselona itan gia tin idia fasi? Den itan knockout i allo lew?  ???
Telos... den peirazei.


MA TI GOALARA ITAN TO LAST GOAL ? (sorry alla eprepe).
Dont mess with the man

liberostelios

  • Administrator
  • Posts: 145
  • Gender: Male
Re: Λίβερπουλ-Ολυμπιακός 3-1
« Reply #2 on: 16 Δεκ 2004, 12:43 »
Ε, δεν αντέχω... θα μιλήσω! :whip:

Ρε παιδιά, ας μη λέμε ότι θέλουμε. Σίγουρα η σούμα των δύο παιχνιδιών (ΟΣΦΠ-Λιβερπουλ και ΠΑΟ-Μπαρτσα) μοιάζουν πολύ αλλά καμία σχέση ο τρόπος που αγωνίστηκε ο ΠΑΟ με αυτόν του Ολυμπιακού. Καταρχήν χάσαμε τόσες φάσεις αφού έγινε το 3-1 από την Μπαρτσελόνα. Αλλά και πριν μπεί το τρίτο γκολ δεν είμασταν σαν τον Ολυμπιακό...

Sorry, που μιλάω έτσι αλλά νομίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στις θέσεις τους. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα τρομερό κόμπλεξ στην Ευρώπη. Είναι απίστευτο το πόσο σοβαρός και σίγουρος ήταν σε όλα τα άλλα παιχνίδια. Έκανε ακριβώς ότι έπρεπε (εκτός από κάποιες στιγμές). Δεν έπαιξε σε καμία περίπτωση τρομερή μπάλα αλλά φάνηκε ότι ήξερε να πάρει αυτό που θέλει.

Κι εκεί που όλα φαίνονταν έτοιμα για να πανηγυρίσουμε μια πρόκριση ελληνικής ομάδας (κι εγω ήμουν σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα τα καταφέρει με τη σοβαρότητα που είχε δείξει στα άλλα 5 παιχνίδια) ξαφνικά... καταιγίδα (που λέει και ο Αντύπας, αν δεν κάνω λάθος)! Τί ήταν αυτό το πράγμα; Κάτι από τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη ένα πράγμα (το 3-0). Τί αυτοκτονία ήταν αυτή!!!

Επιτρέψτε μου το σχόλιο ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει "φανέλα" στην Ευρώπη. Δεν έχει το βάρος του ονόματος στο Champions League. Είναι αυτό που έχει ο ΠΑΟ, ότι μπορεί να σέρνεται σαν ομάδα και σε κάποιο ματς της Ευρώπης θα "μιλήσει" η "φανέλα" και θα πάρει έστω κάτι (βλέπε το ματς με τη Ρέιντζερς πέρυσι). Είναι ο αέρας που του έχουν δώσει οι πολλές καλές ενφανίσεις στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.

Anyway, πιστεύω ότι αν ο Ολυμπιακός είναι το ίδιο σοβαρός και του χρόνου και δεν τον πιάσουν τα "κομπλεξικά" του η πρόκριση θα έρθει στο λιμάνι. ;)

Συγνώμη αν μακρηγόρησα. :)

Apollondaman

  • Posts: 38
  • Gender: Male
Re: Λίβερπουλ-Ολυμπιακός 3-1
« Reply #3 on: 20 Δεκ 2004, 04:15 »
kai poios sou ipe oti o olibiakos tha paei sto Champions league tou xronou???

Hahahahahahah kalo ???????????????????
go go paok apekliseton ^_^
Dont mess with the man

 

Copyright © topografoi.com