topografoi.com



Author Topic: Αίθουσα FOSS@NTUA  (Read 4292 times)

Κωστής

  • Administrator
  • Posts: 577
  • Gender: Male
    • kp
Αίθουσα FOSS@NTUA
« on: 28 Μαρ 2010, 17:11 »
Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα η Kοινότητά Ελεύθερου Λογισμικού ΕΜΠ απέκτησε το δικό της σπίτι!

Quote
Ένα σταθερό χώρο για να βρισκόμαστε, να συζητάμε για θέματα που αφορούν στο Linux και το Ελεύθερο Λογισμικό γενικότερα, να "πειράζουμε" κώδικα, να ξεκινάμε δικά μας μικρά projects και άλλα πολλά. Όλα αυτά με όρεξη και λίγο καφέ ή τσάι.

Που βρίσκεται
Η αίθουσα βρίσκεται στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου στον χώρο που βρίσκονται τα γραφεία του ΕΠΙΣΕΥ (πρώτη πόρτα στα δεξιά, με τους πιγκουίνους πάνω πάνω!).

Πως πάμε εκεί

Από την πύλη Ζωγράφου
Κατευθυνόμαστε δεξιά προς το Κτήριο Διοίκησης (ή απλά Πρυτανεία). Συνεχίζουμε προς το υπόγειο parking και κατεβαίνοντας την κατηφόρα στο αριστερό μας χέρι (πριν φθάσουμε στο ΕΛΤΑ που είναι ακριβώς μπροστά μας). Εκεί βρίσκεται ένα μικρό ξέφωτο με μία σκάλα που οδηγεί στην κεντρική πλατεία της Πολυτεχνειούπολης. Δεν χρειάζεται να ανέβουμε! Απλώς το αναφέρω για να ξέρουμε ότι ήρθαμε σωστά... Here we are! Κοιτάξτε στην πρώτη μπλε πόρτα στα δεξιά σας.

Από την πύλη Κατεχάκη ή την Κοκκινοπούλου
Κατευθυνόμαστε προς το κεντρικό, υπόγειο parking της Πολυτεχνειούπολης. Στρίβουμε δεξιά στην πρώτη κατηφόρα (κι ας απαγορεύεται με σήμα, όλοι το κάνουν, είναι καθιερωμένο!) και κατευθυνόμαστε ευθεία προς το κτήριο Διοίκησης (ισόγειο parking) μέχρι να συναντήσουμε το σήμα του ΕΛΤΑ μπροστά μας. Η αίθουσα είναι στα αριστερά. Πριν συναντήσουμε την ανηφόρα που οδηγεί προς το κτήριο Φυσικής κοιτάμε δεξιά και βλέπουμε το ίδιο μικρό ξέφωτο που περιγράφηκε πιο πάνω! Hello world! Εκεί είμαστε! :)

More location hints
Aν και πάλι δεν το βρίσκουμε, ρωτάμε που βρίσκεται το ΕΛΤΑ (είναι κομβικό σημείο!) στο υπόγειο parking κάτω από την Κεντρική Βιβλιοθήκη και προσπαθούμε να προσανατολιστούμε με βάση τις παραπάνω οδηγίες. (Μετά από τόση ταλαιπωρία κερνάμε καφέ...)

 

Copyright © topografoi.com