topografoi.com



Author Topic: Ολυμπιακός και Ευρώπη..  (Read 19639 times)

liberostelios

  • Administrator
  • Posts: 145
  • Gender: Male
Re: Ολυμπιακός και Ευρώπη..
« Reply #15 on: 23 Σεπ 2005, 04:06 »
Από ότι άκουσα, πάντως, ο Μπασινάς δεν έχει και πολύ διάθεση να πάει στον Ολυμπιακό. Και δε νομίζω ότι τον θέλει κι ο ίδιο ο γαύρος! Καταρχήν γιατί σ' αυτή τη θέση έχει ήδη Στολτίδη, Καφέ, Τουρέ και Ταραλίδη οπότε ο Σόλιντ ήδη πονοκεφαλιάζεται ποιον να βάλει. Και, από την άλλη, αν πάρει ο Κόκκαλης και τον Μπασινά τότε θα του την πουν οι γαύροι ότι πήρε όλους τους πρώην "πελάτες". Και, αν δεν του το πουν μόλις τον πάρει, σίγουρα θα το κάνουν με την πρώτη αναποδιά της ομάδας.

Όσο για το Μαλεζάνι, δεν νομίζω ότι είναι σωστό αυτό που λες. Από τη μία θα μπορούσε να στηριχθεί περισσότερο στους νέους παίκτες (σ' αυτό συμφωνούμε), αν και ήδη θεωρώ θετικότατο ότι χρησιμοποιεί, που και που, παίκτες όπως ο Λεοντείου, ο Μάντζιος και ο Δάρλας, αν και θα μπορούσε να τους χρησιμοποιεί ακόμα περισσότερο, αλλά από την άλλη μια ομάδα για να προχωρήσει πρέπει να έχει και την αντίστοιχη εμπειρία. Ο Κονσεϊσάο και ο Μπίσκαν την έχουν και μπορούν, πιστεύω, να βοηθήσουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού, παλιούς και νέους, να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο 5ετίας. ¶λλωστε, για τον Μπίσκαν συγκεκριμένα, δε θεωρώ ότι στα 27 του χρόνια δεν έχει κανένα κίνητρο! Μην είμαστε και υπερβολική. Είναι στην καλύτερη ηλικία για μπαλά και έχει ένα σπουδαιότατο κίνητρο να προσπαθήσει να ξαναβρεθεί σε μία μεγάλη ομάδα, όπως ήταν η Λίβερπουλ. Και, στο κάτω κάτω, ας μην παραπονιόμαστε κι εμείς οι Παναθηναϊκοί για το ζήτημα της ηλικίας! Έχουμε μόλις 2 παίκτες που έχουν φτάσει τα 30 (Κονσεισάο 31, Γκούμας 30). Δηλαδή οι Ολυμπιακοί τι να πουν με Νικοπολίδη, Γεωργάτο, Τζόρτζεβιτς, Καψή, Ριβάλντο που είναι όλοι 32+;

Βλέποντας την ομάδα στα 6 παιχνίδια που έχει παίξει μέχρι τώρα, δεν πιστεύω ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι το ζήτημα των προσώπων. Τη μεγαλύτερη ευθύνη φέρει ο Μαλεζάνι, κυρίως γιατί δεν έχει καταφέρει να κάνει αυτούς του παίκτες ένα ισχυρό σύνολο, με συγκεκριμένη τακτική και νοοτροπία και με πολλές λύσεις μέσα στο γήπεδο. Και αυτό, πιστεύω, φέρνει και τα επακόλουθα των ποδοσφαιριστών. Ελπίζω ότι απλά δεν τους βγαίνουν αυτά που έχουν μάθει στις προπονήσεις, όπως λένε, και ότι με μία νίκη που θα φέρει και λίγη αυτοπεποίθηση, θα λυθούν κάπως τα πόδια τους. Ελπίζω...

Υ.Γ.: Πάντως, λέει, στο σημερινό οικογενειακό διπλό έπαιξε κι ο Σανμαρτεάν (που ήταν ο καλύτερος παίκτης της προετοιμασίας). Λέτε να τα ξαναβρήκαν με το Μαλεζάνι και να τον δούμε στο γήπεδο! Πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει πολλά στην ομάδα.

rc

  • Posts: 19
  • Gender: Female
  • I Love TripodYaBB!
Re:
« Reply #16 on: 23 Σεπ 2005, 23:06 »
Epeidi lete oti oi olympiakoi den grafoun prepei na paremvw. Se emas den exei ginei tipota to periergo pros to paron gia na sxoliasoume opote den to kanoume. Twra to na askoume kritiki ston pao den to vriskw logiko kathws opws exw ksanapei tetoies sizitiseis den vgazoun pouthena.
Exw omws na dilwsw ena pragma.
AN O BASINAS ERTHEI STON OLYMPIAKO EGW AN DEN ALLAKSW OMADA THA STAMATISW NA ASXOLOUME!!!!
Twra na pigainw sto gipedo na fwnazw gia ton basina den tha to anteksw. Na ypostw ton Nikopolidi, ante kai ton Kwstantinou alla min to paratravame (Pros apofigi pareksigisewn na pw oti den to lew ypotimitika gia tin podosfairiki aksia twn Nikopolidi kai Kwstantinou).

Κωστής

  • Administrator
  • Posts: 577
  • Gender: Male
    • kp
Re: Ολυμπιακός και Ευρώπη..
« Reply #17 on: 28 Σεπ 2005, 00:26 »
Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.. Νίκησε ο ΠΑΟ το Σάββατο, Ευρωπαϊκή κούπα στο Μπάσκετ, πέρασα την Ανάλυση, πέρασα Γραμμική ¶λγεβρα :o .. Το μόνο που μένει είναι να κερδίσει σήμερα ο βάζελος τη Βέρντερ και θα αρχίσω τις δεήσεις στο Δία..  

dionysos

  • Administrator
  • Posts: 81
  • Gender: Male
  • Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Re: Ολυμπιακός και Ευρώπη..
« Reply #18 on: 29 Σεπ 2005, 04:13 »
Θα ήθελα να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του...Τελικά η Βέρντερ δεν δείχνει να είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην διοργανώση...!!! ??? ???
..Τοπογράφος που δεν πίνει, μην το εμπιστεύεσαι..

Κωστής

  • Administrator
  • Posts: 577
  • Gender: Male
    • kp
Re: Ολυμπιακός και Ευρώπη..
« Reply #19 on: 29 Σεπ 2005, 21:53 »
Στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού πολιτισμού που επέδειξε ο dionysos στο προηγούμενο post του, θα ήθελα με τη σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την εμφάνισή του στο β' ημίχρονο. Θα ΄θελα επίσης, εντελώς καλοπροαίρετα να τονίσω την αναγκαιότητα εύρεσης λύσεων στην άμυνα η οποία ήταν (δεν θύμιζε) καφενείο, εκτός -ίσως- από τον Καψή.. Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να κάνει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην Ευρώπη, και είναι κρίμα η άμυνά του να του στερεί αυτή τη χαρά..

liberostelios

  • Administrator
  • Posts: 145
  • Gender: Male
Re: Ολυμπιακός και Ευρώπη..
« Reply #20 on: 30 Σεπ 2005, 04:14 »
Quote
Τελικά η Βέρντερ δεν δείχνει να είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην διοργανώση...!!!


Καλά, ρε! Δεν μπορείς να πεις έναν καλό λόγο χωρίς να ρίξεις την μπιχτή σου; Δηλαδή δεν έπαιξε καλά η Βέρντερ και γι αυτό είμασταν καλοί εμείς; Σου υπενθυμίζω πόσο επικίνδυνη ήταν ιδίως στο 1ο ημίχρονο!

Τέλος πάντων! Εγώ το χθεσινό παιχνίδι δεν το είδα (όχι από αδιαφορία, απλά είχα βγεί), παρά μόνο ένα μικρό διάστημα στο 2ο ημίχρονο. Πράγματι ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός. Απλά η Ρεάλ ήταν αρκετά επικίνδυνη στην επίθεση. Επίσης, άκουσα και ότι ο Μέρκ έπρεπε να δώσει γύρω στα 4' καθυστερήσεις και έδωσε μόνο 1'. Τέλος πάντων. Καλή συνέχεια και στις 2 ομάδες. ¶λλωστε έχουμε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς για την κατάταξη της UEFA...
« Last Edit: 30 Σεπ 2005, 04:15 by liberostelios »

 

Copyright © topografoi.com