topografoi.com



Author Topic: επιδοτούμενα σεμινάρια για φοιτητές  (Read 9614 times)

Κωστής

  • Administrator
  • Posts: 577
  • Gender: Male
    • kp
Λογικά στους δικαιούχους θα έρθει χαρτί στο σπίτι, αλλά το ποστάρω κι εδώ από το http://ekpaidefteite.gr :

Quote
H Ελληνική Κυβέρνηση, στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής 2006-2013 και με τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υλοποιεί τη δράση e-κπαιδευτείτε η οποία αφορά στην επιδότηση της εκπαίδευσης και πιστοποίησης στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) και απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές που εισήχθησαν με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις των ετών 2005, 2006 και 2007 σε τμήματα ή σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας, καθώς και στους εγγεγραμμένους προπτυχιακούς φοιτητές του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και όλοι οι φοιτητές που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, οι οποίοι εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ως ποσοστό 3% των εισακτέων σε κάθε τμήμα ή σχολή κατά τα έτη 2005, 2006 και 2007.

Πρόκειται για μια νέα δράση η οποία υλοποιείται με τη συνεργασία των Υπουργείων Οικονομίας και Οικονομικών και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και από το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ).

Οι δικαιούχοι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πιστοποιημένες γνώσεις σε βασικό, προχωρημένο και εξειδικευμένο επίπεδο στις Νέες Τεχνολογίες και στις Ψηφιακές Εφαρμογές, και θα επιχορηγηθούν με το 90% της συνολικής αξίας της εκπαίδευσης και πιστοποίησης, με μέγιστη επιδότηση τα 600€ ανά φοιτητή.

Για την κάλυψη των ειδικών αναγκών των φοιτητών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, κάθε δικαιούχος αυτής της κατηγορίας θα επιχορηγηθεί με το 90% της συνολικής αξίας της εκπαίδευσης, εξέτασης και πιστοποίησης, με μέγιστη επιδότηση τα 1.200€.

Η υλοποίηση της δράσης ξεκινά την 1η Ιουνίου 2008 και ολοκληρώνεται την 15η Νοεμβρίου 2008.

Απ' ότι είδα υπάρχουν και σεμινάρια matlab και autocad σε καλές τιμές, ενώ δίνεται και πιστοποίηση.

Κωστής

  • Administrator
  • Posts: 577
  • Gender: Male
    • kp
χμμμ.. φαίνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν και άλλες κατηγορίες φοιτητών εκτός από αυτές που αναφέρθηκαν. Εχω κανα δυο συμφοιτητες υποψιν (συμπεριλαμβανομενου εμου του ιδιου :P ) που εβαλαν το όνομα'τους στη φόρμα και ελαβαν απαντηση ως δικαιούχοι.  Πιθανά, η δράση αναφέρεται και σε όσους είναι/υπήρξαν χρήστες του προγράμματος ΔΙΟΔΟΣ, αλλά κρατω μιαν επιφύλαξη. Σε κάθε περίπτωση, για βαλτε τα στοιχεία σας στη φόρμα και διαπιστώστε αν είστε δικαιούχοι.

pol

  • Posts: 84
  • Gender: Male
Κρίμα να μη δικαιούμαι κι εγώ και ήθελα πολύ μία πιστοποίηση χρήσης του Μ$ Office  :P
Αχχχ σε ποιους πάνε τα λεφτά του υπουργείου....  :-X

 

Copyright © topografoi.com