Συζητήσεις > Οι προπονητές του Καναπέ

Ολυμπιακός και Ευρώπη..

<< < (3/5) > >>

dionysos:
 Γιατί αλλάζετε το topic όλη την ώρα....?????

jack_survey:
epeidh etsi 8eloume.... 8) ;D

liberostelios:
Ο καθένας κάνει ότι θέλει. Εν πάση περιπτώσει, κύριε dionysos ως επίσημος administrator αυτού του forum θα μπορούσατε να δημιουργήσετε από μόνος σας 2 topics, ένα για τον Παναθηναϊκό και ένα για τον Ολυμπιακό, και να βάλετε μια τάξη! Τι φταίμε εμείς οι απλή χρήστες που παρασυρόμεθα; Όπου δούμε ένα ενεργό topic, γράφουμε...  :P

Κωστής:
ο liberostelios έχει δίκιο dionyse.. δυο μέρες σε άφησα στο πόδι μου και όφειλες να προχωρήσεις στις δέουσες ενέργειες.. Τεσπα! Από την άλλη έτσι κια αλλιώς οι τοποθετήσεις των γαύρων είναι λιγοστές, και όταν γίνονται, είναι ανούσιες ;D .. Επομένως στο topic είτε αναφέρεται στον ΠΑΟ είτε στον Θρύλο θα γράφουν παναθηναϊκοί γιατί αυτοί έχουν παραγματικά κάτι να πουν. Χεχεχε!!

Όχι που θα βγάλουν γλώσσα  οι γαύροι που βάζουν το Ριβάλντο να παίζει δεξί χαφ.. Του χρόνου ο πρόεδρός σας θα πάρει το Ροναλντίνιο και θα τον βάζει στη θέση του Κωστούλα.. Χου! ρε!!

Πάνω στο θέμα Μαλεζάνι, έχω μια απορία. Όταν λέει ότι θάλει να φτιαξει ομάδα 5αετίας γιατί επιμένει να χρησιμοποιει τους χορτασμένους Μπίσκαν Κονσεϊτσάο Βοουτερ. γιατί άφησε τον Κοτσώλη να φύγει; Καλύτερος είναι ο Γκαλίνοβιτς ή ο Εμπέντε; ¶μα θες να φτιάξεις ομάδα για τα επόμενα χρόνια βάλε μέσα την πιτσιρικαρία που έχει φιλιδοξίες να πάρει εμπειρίες, ειδικά φέτος που από ότι φαίνεται η παρτίδα χάθηκε..

Κωστής:
Παναθηναϊκοί διαβάστε και δακρύστε: Στο περιθώριο τέθηκε ο Ιακουίντα της Ουντινέζε γιατί δεν θέλησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του.. Κλαψ! Χάθηκε να γίνουν οι συζητήσεις δυο βδομάδες πριν; Τώρα θα μιλάγαμε για ηρωικό 0-0 που απέσπασε με ψυχή ο Παναθηναϊκός μέσα στο φλογισμένο Ουντίνε..

Έλυσε και το συμβόλαιό του ο Μπασινάς! Τέλος εποχής.. Τρέμω και μόνο στη σκέψη του χρώματος φανέλας που θα προτιμήσει.. Red or Yellow??

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Go to full version