Συζητήσεις > Οι προπονητές του Καναπέ

Μιλήστε λίγο για το χάλι μας...

(1/4) > >>

liberostelios:
Καλά, ρε παιδιά! Τόσο καιρό έχουν γίνει συντριβές, πεντάρες, τεσσάρες, αποκλεισμοί και κανένας δε μίλησε; ΕΛΕΟΣ! Δηλαδή, αν δεν πατούσαμε στη σχολή, δε θα μπορούσαμε να πλακωθούμε στο ξύλο! Για το θεό!

Λοιπόν, πιστεύω ότι ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τον Εργοτέλη μπορεί, επιτέλους, να αναστήσει τις σπόντες, τις πισώπλατες μαχαιριές και τους όμορφους καυγάδες που χρειάζεται αυτό το φόρουμ.

Και αρχίζω με το ερώτημα: Τελικά παρέλαση, ο Μαλεζάνι, είδε! Λίγα στολίδια χριστουγεννιάτικα (μιας και κάποιοι ήδη έχουν στολίσει) είδε! Θα μπορέσει να δει πόσο όμορφη είναι η Αθήνα μας γεμάτη από στολίδια;

Μην ανησυχείται, φίλοι Παναθηναϊκοί! Το πλάνο είναι πενταετές! Δηλαδή... υπάρχουν και χειρότερα που δεν τα έχουμε δει ακόμα. Σε πέντε χρόνια θα δούμε τα πρώτα σημάδια της δουλειάς! Οι διοικούντες και το τεχνικό τιμ, πάντως, δεν ανησυχούν. Σου λέει "Υπάρχουν και χειρότερα. Στην αρχή της σεζόν ήμασταν υπο υποβιβασμό!".

Τελικά, ένα έχω να πω: ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

dionysos:
Στέλιο θα ήθελα να σε συγχαρώ...Τα λεγόμενά σου μακάρι να τα μιμηθούν κι άλλοι...!!! ;) Έτσι είναι όμως το ελληνικό ποδόσφαιρο..
Ζήτω το ΑυθαιρετοΧαλκούτσι...!!!!

Κωστής:
εγώ πάντως κρατάω ακόμα μικρό καλάθι, για να συγκρίνω την πορεία μας στο σεωτερικό πρωτάθλημα ΕΜΠ και μετά να σχολιάσω τους Λεοντιοδάρλες και τους γκουμογκέκες.. Τους άχρηστους, τα κρέατα, τα ρεμάλια...
Συντάσσομαι με το Στέλιο, αλλά αλλάζω ομάδα: ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΗΛΥΣΙΑΚΑΡΑ (που μπορεία να μας φιλοξενήσεις άμα κερδίσουμε το πρώτο ματς)

Κωστής:
...επιτέλους... είδα να παίζεται μπάλα.. Αργεντινή - Αγγλία 2-3. Είναι δυνατόν να παρακολούθησε άνθρωπος αυτό το ματς και την ίδια στιγμή να μην αξίωσε την δια νόμου κατάργηση των ελληνικών (αντι)ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων;;; Ανάθεμα το τσούκου τσούκου μπωλ τους και ανάθεμα την ψευδαίσθησή μου ότι ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ είναι σε θέση να κλοτσήσουν με αξιοπρέπεια τη μπάλα..
ΕΛΑ ΜΩΡΗ SKODA ΞΑΝΘΗ....

rc:
Χαιρομαί για την αυτοκριτική σας εγώ δεν θα κάνω ακόμα θα την αφήσω για μια πιο δύσκολη στιγμή, αφού τιποτα κακό δεν μας συνέβη στο άμμεσο παρελθόν (η διακοπή του πρωταθλήματος και του champion league βλέπεις). Όσο για τους παικτες που δεν μπορούν να κλοτσήσουν αξιοπρεπώς την μπάλα (σε σχέση με ¶γγλους και Αργεντίνους) έχουν και το ''προνόμιο'' να σνομπάρουν το uefa  και να θεωρήτε αποτυχία η συνέχιση σ'αυτό.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Go to full version