topografoi.com



Author Topic: Πρόσκληση για τη συμμετοχή στο «Διαγωνισμό Φοιτητικού Χάρτη»  (Read 4807 times)

an8rwpas

  • Posts: 98
  • Gender: Male
E-mail

Πρόσκληση για τη συμμετοχή στο  «Διαγωνισμό Φοιτητικού Χάρτη»

Η Οργανωτική Επιτροπή του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου της ΕΕΓΣΠ προσκαλεί τους φοιτητές των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ της χώρας να συμμετάσχουν στον «1ο Διαγωνισμό Φοιτητικού Χάρτη» που διοργανώνεται στα πλαίσια του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου της.

Οι χάρτες πρέπει να είναι εκτυπωμένοι σε χαρτί  καλής ποιότητας μεγέθους Α1 ή  Α2.

Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός ως προς το θέμα, την χαρτογραφική αποτύπωση ή τα εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία του χάρτη.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί  φοιτητές των Πανεπιστημίων και  των ΤΕΙ της χώρας, που έχουν  τη φοιτητική ιδιότητα μέχρι και την ημερομηνία κατάθεσης των χαρτών (15/10/2010).

Η συμμετοχή μπορεί να είναι σε ομάδες από 1 – 4 ατόμων.

Κρίση

Θα υπάρξουν τρία (3) βραβεία για τους χάρτες που  θα υποβληθούν:

   1. Βραβείο Επιτροπής Κρίσης: Επιτροπή που θα αποτελείται από τρία (3) μέλη και θα καθοριστεί πριν την έναρξη του συνεδρίου από την Οργανωτική Επιτροπή θα κρίνει όλους τους χάρτες και θα απονείμει το Βραβείο του Καλύτερου Φοιτητικού Χάρτη. Η Επιτροπή μπορεί κατά την κρίση της να μοιράσει το βραβείο σε δύο χάρτες.
   2. Βραβείο Κοινού: Οι σύνεδροι θα ψηφίζουν για τον καλύτερο φοιτητικό χάρτη από την έναρξη του συνεδρίου μέχρι το μεσημέρι της δεύτερης ημέρας. Ο χάρτης που θα συμπληρώσει τις περισσότερες ψήφους θα πάρει το βραβείο κοινού, σε περίπτωση ισοψηφίας το βραβείο θα μοιραστεί μεταξύ των ισοψηφησάντων χαρτών.
   3. Βραβείο Χάρτη Δημιουργημένου με Ανοικτό Λογισμικό: Θα βραβευθεί ο καλύτερος από τους χάρτες που έχουν δημιουργηθεί και εκτυπωθεί με Ανοικτό Λογισμικό. Η Επιτροπή Κρίσης θα επιλέξει τον καλύτερο από τους χάρτες αυτής της κατηγορίας.

Ένας χάρτης μπορεί να βραβευθεί ταυτόχρονα σε περισσότερες από μία κατηγορίες.

Σημαντικές  ημερομηνίες

   1. 30 Ιουνίου 2010: Δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό
   2. 15 Οκτωβρίου 2010: Κατάθεση των προς συμμετοχή χαρτών
   3. 15 Νοεμβρίου 2010: Επιλογή των χαρτών που θα συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό (σε περίπτωση που ο αριθμός είναι υπερβολικά μεγάλος)

Περισσότερες  Πληροφορίες

Οργανωτική Γραμματεία του Συνεδρίου: Μαρία Κούρτελη, hellasgi@otenet.gr


Πηγή: http://www.hellasgi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19:-----l--r&catid=8:2009-10-16-07-09-31&Itemid=16

Argyros

  • Posts: 174
  • Gender: Male
μάλιστα έχει ένα ενδιαφέρον... ψήνεται κανείς να κάνει κάτι;

Δρυδόρυσσος

  • Posts: 31
  • Gender: Male
Πρόθυμος να συμμετάσχω αλλά μόνο σε ομάδα.
Δεν έχω κάνει ακόμα Χαρτογραφία...  ;D
Να οργίζεσαι είναι εύκολο...

 

Copyright © topografoi.com