Εγώ, ακολουθώντας την προτροπή του φίλτατου Κωστή, θα δώσω το ρεπορτάζ του ΠΑΟ. Ο Αϊμάρ δεν έκλεισε όχι επειδή είμαστε πλήρεις σε αυτή τη θέση, αλλά επειδή εντός των επόμενων 24ώρων θα σκάσει το μεγάλο "μπαμ" σε αυτή τη θέση. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει ήδη τον Μπίδη (γνωστός και ως "κουμπάρος") και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα... Επίσης, γίνεται μία υπερπροσπάθεια να πεισθεί για τη μεγάλη επιστροφή ο Μίτου, αυτός ο παιχταράς δεξιός-χαφ που τον είχαμε μπερδέψει με τον Μούτου και χαρήκαμε όταν ήρθε!
Κάτι έχει ακουστεί και για τον Τσαίνιο, ο οποίος, όμως, δύσκολα θα πεισθεί να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σε συτή την περίπτωση, το "μπαμ" μπορεί να γίνει με τη μεταγραφή του Μανώλη Σκούφαλη, για τον οποίο, όμως, οι δυσκολίες είναι πολλές καθώς έχει εκφρασθεί ενδιαφέρον και από άλλες μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, όπως η Μπαρτσελόνα, η Νιουκαστλ και η Ντρβόρα Κλανιοσβινιετς! Φήμες λένε ότι ο Κ. Αντωνίου την έχει δει Ρουί Κόστα (μπέρδεψε το Κόστα με τον Κώστα, δεν ξέρω) και έχει στείλει ήδη την οδοντόβουρτσά του στο παιχταρά του Πανιωνίου με ιδιόγραφο σημείωμα "Την κρατούσα για σένα, για να την έχεις στον Παναθηναϊκό"! Την ίδια ώρα, βέβαια, που ο Αντωνίου είναι στο τηλέφωνο για τα μεταγραφικά, ο Πατέρας είναι πάνω από το τηλέφωνο και αρκεί ένα σύνθημα για να σηκώσει το ακουστικό και να παραγγείλει 2 πίτσες σπέσιαλ (χωρίς ζαμπόν)... Εν αναμονή των ανακοινώσεων, λοιπόν, για να δούμε τελικά αν οι πίτσες θα έχουν ζαμπόν ή όχι!
Υ.Γ.: Είχα έμπνευση αλλά το παράκανα... Ωστόσο, τώρα με τις μεγάλες ζέστες, νομίζω ότι τα αστεία μου έχουν και μία περιβαλλοντική αξία (περισσότερο κρύο, λιγότερα air condition)... Ωχ, ωχ... Συνεχίζω...